d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev1444644474448444944504765Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 122.92
Mar 9 2022 07:52am
Quote (Karan2_Returned @ Mar 9 2022 02:20pm)
az a fegyver nem scalel jol tehat csak 100as szintig jo kb, es nem lehet ra ashes of warst rakni szoval alapbol kuka
mas bossal nem volt gondom egyebkent, de ez nagyon brutalis volt
3x kell parryzni hogy reposteoljad, gyors minden moveja, lifestealel minden talalt vagy blokkolt ütes utan, meg van egy Waterfowl Dance nevü moveja, 3 burstben csapkod maga körül kb 10x masodpercenkent, es ha nem frame perfect rollolsz akkor 3-4x legalabb eltalal, ha meg egyaltalan nem sikerül a roll akkor instant meghalsz
kell egy 100% phys absorption magas guardos shield (ez kb 15-20%ot healeli a lifesteal miatt) vagy a bloodhound step ash of war hogy tuleljed

simán csak spammeled a weapon artot és gg wp
idk első 3 helyen semmi nem okozott gondot, majd meglátjuk utolsó 2-n elfogy e
Member
Gold: 1,630.69
Mar 9 2022 08:12am
Quote (cowding @ Mar 9 2022 02:52pm)
simán csak spammeled a weapon artot és gg wp
idk első 3 helyen semmi nem okozott gondot, majd meglátjuk utolsó 2-n elfogy e

hat ha nagyon cheeselni akarsz akkor vannak jobb megoldasok, Fire's Deadly Sin + Erdtree Greatshielddel reflecteled a sajat spell damagedet
Member
Gold: 280.00
Mar 9 2022 08:14am
Quote (Karan2_Returned @ Mar 9 2022 01:29pm)
tolja valaki az elden ringet innen?
summon/consumablek nelkül terveztem vegigtolni a jatekot, de 3-4 ora szenvedes utan Malenianal ugy döntöttem idezek valakit, es meg igy is alig ment le

most öltem meg godrickot, eddig 10/10 játék

milyen classal vagytok? én Samurai
Member
Mar 9 2022 08:26am
Quote (anyd @ Mar 9 2022 03:14pm)

confessor, de valoszinüleg fel fogok huzni majd egy wretch-t a pvp szintre ha majd kialakul a meta es kijöttek az elsö nerfek
most kb jatszhatatlan a pvp, invadelsz, es a host meg 2 summon spammelik egy ajtonal a moonveil katanat meg a gravity fegyvert ami behuz
Member
Gold: 122.92
Mar 9 2022 08:36am
Quote (Karan2_Returned @ Mar 9 2022 03:12pm)
hat ha nagyon cheeselni akarsz akkor vannak jobb megoldasok, Fire's Deadly Sin + Erdtree Greatshielddel reflecteled a sajat spell damagedet

kevesbe jött az be mint ez a godray

Quote (anyd @ Mar 9 2022 03:14pm)

warri meg confessorom van eddig de kéne még pár
Member
Gold: 17,767.00
Mar 9 2022 09:24am
Quote (Karan2_Returned @ 9 Mar 2022 13:29)
tolja valaki az elden ringet innen?
summon/consumablek nelkül terveztem vegigtolni a jatekot, de 3-4 ora szenvedes utan Malenianal ugy döntöttem idezek valakit, es meg igy is alig ment le

en nem jatszottam semmilyen dark soullal, de kiprobaltam

megbaszott valami pok. nem tudom hogy ez lett volna e a tutorial, de ugy tunik en arra sem voltam erdemes mert mashol ebredtem fel

talaltam ket npct akik indokolatlanul sokat es vontatottan beszeltek

letalaltam vmi barlangba es megbaszott valami farkas miniboss

valahol ezen a ponton talaltam meg hol lehet a gombok felet controllerrol billentyuzetre allitani es valtani a fegyvereim kozott

a menu ezek utan sem viselkedett kovetkezetesen (pl van amibol kilep az esc es van amibol nem, ami a fejmben elo hullot nagyon irritalja)

meg bolyongtam egy sort, de vagy egyhites volt minden vagy nagyon megbaszott

elgondolkoztam rajta h keresek vmi beginners guidot de inkabb letoroltem

This post was edited by SteelMeetsSteel on Mar 9 2022 09:24am
Member
Gold: 6,352.66
Mar 9 2022 09:30am
Quote (SteelMeetsSteel @ 9 Mar 2022 16:24)

megbaszott valami pok. nem tudom hogy ez lett volna e a tutorial, de ugy tunik en arra sem voltam erdemes mert mashol ebredtem fel

valahol ezen a ponton talaltam meg hol lehet a gombok felet controllerrol billentyuzetre allitani es valtani a fegyvereim kozott

a menu ezek utan sem viselkedett kovetkezetesen (pl van amibol kilep az esc es van amibol nem, ami a fejmben elo hullot nagyon irritalja)

szamomra minden logikaval szembemegy, hogy barmennyire nincs xbox controllerem, a game ezt nagy ivben leszarja, es xbox gombokat ir ki, mint hint. cserebe pause se letezik, tehat fight kozben eselyed sincs menuben keresgelni, ezert inkabb letoroltem a picsaba.
Member
Mar 9 2022 09:48am
Quote (SteelMeetsSteel @ Mar 9 2022 04:24pm)

kar, ha szoltal volna discen valaszoltam volna a kerdeseidre

az a "pok" egy emberekböl összevarrt szörnyeteg, combcsontfaragomesterkent ertekelned kellett volna
a törtenet resze igazabol, az a lenyeg hogy egy haboru közepen all az egesz kontinens, es a szörnyet küldtek utanad hogy megöljön es elvegye az erödet, es igy lesz belöled tarnished
ugy van tervezve hogy megöl, de ha elsöre sikerül leverni akkor dob ket itemet, es utana lezuhan alattad a padlo, szoval mindenkeppen meghalsz

az npc-k egyike White-Faced Varré volt, kesöbb több jelentösege van a törtenetben, elejen nagyjabol csak elmagyarazza hogy mi a szituacio es merre kell menned
a masik talan a vendor lehetett, mar nem is tudom mit mond

keves npc van az egesz jatekban, ezert mindnek viszonylag sok szerepe es dialogusa van

farkas miniboss az az elsö zonaban nincsen, ugyhogy szerintem erre gondolsz:

kell talalni par site of gracet (ha jol emlekszem harmat), es akkor kapsz egy lovat es fel tudsz fejlödni, starting levelen meg kicsit nehez a bal oldai strand resz ahol a demi human barlang van mindenfele dark souls tapasztalat nelkül, lett volna annal könnyebb hely

Quote (bazdmegmarnemtudom @ Mar 9 2022 04:30pm)
szamomra minden logikaval szembemegy, hogy barmennyire nincs xbox controllerem, a game ezt nagy ivben leszarja, es xbox gombokat ir ki, mint hint. cserebe pause se letezik, tehat fight kozben eselyed sincs menuben keresgelni, ezert inkabb letoroltem a picsaba.

wot, mit akarsz a menüben keresgelni fight közben?

This post was edited by Karan2_Returned on Mar 9 2022 09:48am
Member
Gold: 17,767.00
Mar 9 2022 09:52am
koszonom, igazabol annyira nem erdekelt az egesz, majd egyszer eloveszem megint

igen a masodik npc a vendor volt

a farkas a vendor mogotti barlangban volt, vagy onnan nem messze
Member
Mar 9 2022 10:04am
Quote (SteelMeetsSteel @ Mar 9 2022 04:52pm)
koszonom, igazabol annyira nem erdekelt az egesz, majd egyszer eloveszem megint

igen a masodik npc a vendor volt

a farkas a vendor mogotti barlangban volt, vagy onnan nem messze

akkor a demihuman chief parosnak kellene lennie, lent a strandon van egy vendor meg a barlang bejarata

az elsö farkas boss az ez, de idaig nem hiszem hogy eljutottal

Go Back To Magyar Topic List
Prev1444644474448444944504765Next
Add Reply New Topic New Poll