d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Csajozós Történetek Topic
Prev1443444445446447532Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 343.00
Nov 28 2018 07:55am
Quote (FaceOfInsanity @ Nov 28 2018 02:49pm)
egyet kell ertsek jarabek gergokevel (!!)
en sem ertem, mi a faszert kene egy teljesen eletkeptelen not modelnek vagy szinesznonek nevezni, aki csak vonaglik, fekszik, a segglyukat ujjazza a webkamera elott, amihez semmilyen tudas nem kell semmilyen formaban, csak megszuletni

pl. szép kislány volt ezért nem nagyon figyelt a tanulmányaira, szülei nem figyeltek rá és nem tudott továbbtanulni
később kiderült, hogy az élet szar ha nincs semmid, de a szülei nem tudták támogatni
a)szopsz havi 1000 lejért és 10 év alatt összekuporgatsz annyit, hogy kitudsz magadnak fizetni egy iskolát
b)webcam model leszel és pár év alatt megvan

miért ne élhetne a lehetőséggel ha nem árt vele senkinek és sokaknak örömöt okoz vele
miért kéne lenéznem, leköpnöm és tiszteletlenül bánnom vele?
azt gondoljátok ettől vagytok kemények, hogy jól odamondjátok neki h büdös kurva vagy nem értem tényleg
Member
Gold: 17,767.00
Nov 28 2018 07:57am
Quote (jarabekg @ 28 Nov 2018 15:43)
ezt ertem en, csak azt nem ertem, hogy minek nevezned ot modellnek vagy kiralnyonek vagy menedzser asszonynak mikozben csinal amit csinal. Vannak emberek akik a belso frusztraciojukat abban elik ki, hogy ezeknek irogatnak, de szerintem ha valaki ezzel foglalkozik, akkor ezzel tisztaban kell lennie.

nem az a lenyeg hogy minek nevezned, hanem ahogy az emberek kezelik, lenezik, baszogatjak oket

nyilvan tudjak hogy velejar, de hosszu ido alatt barkit kikezd az ilyesmi

Member
Gold: 5,390.00
Nov 28 2018 07:59am
Quote (Senee @ Nov 28 2018 02:55pm)
pl. szép kislány volt ezért nem nagyon figyelt a tanulmányaira, szülei nem figyeltek rá és nem tudott továbbtanulni
később kiderült, hogy az élet szar ha nincs semmid, de a szülei nem tudták támogatni
a)szopsz havi 1000 lejért és 10 év alatt összekuporgatsz annyit, hogy kitudsz magadnak fizetni egy iskolát

miért ne élhetne a lehetőséggel ha nem árt vele senkinek és sokaknak örömöt okoz vele
azt gondoljátok ettől vagytok kemények, hogy jól odamondjátok neki h büdös kurva vagy nem értem tényleg

valaszthatod hogy webcamos prosti legyel, ennek az az elonye, hogy kevesebb munkaval tobb penzt keresel, a hatranya az, hogy kiarusitod a tested a nagyvilagnak.

Ismetlem: szerintem semmi gond nincs ezzel, de aki ebbe vag bele, annak szamolnia kell azon emberek megvetesevel, akik ugy gondoljak, hogy a kemeny munka, a privatszfera megtartasa, stb... ertek.
En egesz biztosan nem fogom odamondani senkinek hogy kurva, bennem semmilyen olyan frusztracio nincs, amiert megtennem ezt, de azt mereven visszautsatiom, hogy ne nevezzem neven a dolgot.

Quote (SteelMeetsSteel @ Nov 28 2018 02:57pm)
nem az a lenyeg hogy minek nevezned, hanem ahogy az emberek kezelik, lenezik, baszogatjak oket

nyilvan tudjak hogy velejar, de hosszu ido alatt barkit kikezd az ilyesmi

dehat ezert kapnak kevesebb munkaert tobb penzt, mint ha azonos kepesites mellett masmilyen karriert valasztottak volna

This post was edited by jarabekg on Nov 28 2018 08:00am
Member
Gold: 89.60
Nov 28 2018 08:02am
Quote (Senee @ Nov 28 2018 02:55pm)

nem mondom neki oda, hogy budos kurva vagy, mert fel sem lepek ilyen oldalakra
de ha esetleg szoba kerulnek, biztos nem fogom oket kiralykisasszonynak, hercegnonek vagy szinesznonek hivni, mert a testet arulja penzert, amihez az egvilagon SEMMIFELE tudas nem kell

csak a penzert mosolyog rad, beszelget veled etc
egyebkent leszar
Member
Gold: 5,390.00
Nov 28 2018 08:04am
Quote (FaceOfInsanity @ Nov 28 2018 03:02pm)
nem mondom neki oda, hogy budos kurva vagy, mert fel sem lepek ilyen oldalakra
de ha esetleg szoba kerulnek, biztos nem fogom oket kiralykisasszonynak, hercegnonek vagy szinesznonek hivni, mert a testet arulja penzert, amihez az egvilagon SEMMIFELE tudas nem kell

csak a penzert mosolyog rad, beszelget veled etc
egyebkent leszar

wew resszel ugyan azt gondoljuk valamirol
Member
Gold: 6,352.66
Nov 28 2018 08:05am
Quote (Senee @ 28 Nov 2018 15:35)
az is egy szakma amire van igény (nem is kicsi)
kurvázod, szidod őket de azért már rég kinyírtuk volna magunkat ha még ennyi se lenne és minden wanking sessionhoz csak emlékképeket meg rajzolt figurákat lehetne használni

én hálás vagyok nekik és szeretem őket és nem használom a kurva kifejezést, mivel ez sértő! mondd neki, hogy model vagy színésznő

vedheted a roman kurvaidat, de akkoris kurvak maradnak.
model + szineszno sincs tavol amugy a kurvatol, azokat is leszopatja/megdugja 1 tonna ember, mert mashogy nagyon kevesen jutnak el a kifutora / komoly filmekbe
Member
Gold: 17,767.00
Nov 28 2018 08:07am
Quote (jarabekg @ 28 Nov 2018 15:59)
valaszthatod hogy webcamos prosti legyel, ennek az az elonye, hogy kevesebb munkaval tobb penzt keresel, a hatranya az, hogy kiarusitod a tested a nagyvilagnak.

Ismetlem: szerintem semmi gond nincs ezzel, de aki ebbe vag bele, annak szamolnia kell azon emberek megvetesevel, akik ugy gondoljak, hogy a kemeny munka, a privatszfera megtartasa, stb... ertek.
En egesz biztosan nem fogom odamondani senkinek hogy kurva, bennem semmilyen olyan frusztracio nincs, amiert megtennem ezt, de azt mereven visszautsatiom, hogy ne nevezzem neven a dolgot.

dehat ezert kapnak kevesebb munkaert tobb penzt, mint ha azonos kepesites mellett masmilyen karriert valasztottak volna

ha megnezed a posztomat amit eloszor kvotoltal, abban mind a ket dolgot megemlitettem amin fennakadtal...
Member
Gold: 5,302.77
Nov 28 2018 08:10am
Bezzeg a menedzser urakról illik kellő tisztelettel beszélni, akik egész nap a faszukat verik az irodában, és két forint hozzáadott értéke nincs annak, amit csinálnak.

Imádom ezt a fajta kettős mércét de tényleg.
Member
Gold: 5,302.77
Nov 28 2018 08:12am
Meg ugye Rocco bácsit sem kurvázza le senki, sőt igazi király csávó, mert több ezer nőt a faszára húzott, és ezért még fizettek is neki jó sokat. Bezzeg aki aláfeküdt, na az egy büdös nagy kurva.

This post was edited by -joey- on Nov 28 2018 08:14am
Member
Gold: 6,352.66
Nov 28 2018 08:15am
Quote (-joey- @ 28 Nov 2018 16:12)
Meg ugye Rocco bácsit sem kurvázza le senki, sőt igazi király csávó, mert több ezer nőt a faszára húzott. Bezzeg aki aláfeküdt, na az egy büdös nagy kurva.

en ot se tartom tobbre igazabol.
sot, ismerettsegi korbol azt sem, aki hetente 3 csajt dug meg
nekem ez nem normalis, dehat en eleg konzervativ nevelest kaptam
Go Back To Magyar Topic List
Prev1443444445446447532Next
Add Reply New Topic New Poll