Quote (ecneB @ Jan 5 2013 09:04pm)
azert mondjuk az szerintem is gaz h a legtobb ilyen topicban arrol megy az eszmecsere h ki mit vasarol mit szed
Hát akkor ha érdekel leírom milyen 3-4 hetes diétát terveztem amit el kellett halasztanom a szilveszteri megfázásom miatt,
első két héten, a napi cht lecsökkentem 200 grammal és a fehérjét növeltem ~150-nel, utánna tovább csökkentem a cht napi 100-150 grammig, illetve inkább mogyoróból/mandulából viszem már be mint rizsből, harmadik héten meg 100 g az is csak brokkoliból utolsó 2-3 napban meg csak főtt csirkemell és 50 g brokkoli.
+Minden reggel egy 20 perces intenzív futás és heti 5x edzés
olyan 75 kg körülire szeretnék lemenni 84-ről. Aztán megint jöhet a napi +200-300 kalória, és majd nyár előtt még 1 ugyanilyen diéta.
Tápkieg:1 one daily vitamin kapszula+1 halolaj reggelihez, ez kb 1 éve alap nálam. Kb 200 g kreatin monohidrát van még, mikor szedtem nekem semmit nem használt sem erőben sem izomnövekedésben nem tapasztaltam változást ezért abbahagytam pár hét után. Van még kb 300 g 100% whey, de újat nem tervezek venni, mivel most itthon edzek és így tudok egyből edzés után kajálni.
Quote (Tommy_hun @ Jan 6 2013 08:59am)
Jó reggelt, szerintetek lehet tömegelés alatt heti 2x felhúzni?
hogyne
Quote (iFeelAlone @ Jan 5 2013 08:10pm)
Már az első edzésen sokkal jobb formában voltam, mindent nagyobb súllyal csináltam mint előtte. Persze lehet mondani, hogy placebo hatás de szerintem nem, vagy csak részben. A fejlődés folyamatos, én persze nem látom magamon de akik ritkán látnak meglepődtek. Lehet kreatin nélkül is hasonlóan fejlődnék szóval lehet, hogy tényleg nem ér semmit de ez sose derül ki.

Meg minek változtassak valamin ha az működik.
Hármat szoktam edzés előtt, ami 1.65g kb.
Ja pont ezt akartam mondani, hogy lehet enélkül is ugyanígy fejlődnél, de ha bevált akkor tényleg hülyeség lenne abbahagynod
This post was edited by championmath on Jan 6 2013 08:01am