Quote (beni @ 5 Nov 2011 19:47)
A menzai kaja is tud kurva jó lenni. Én például sokáig olyan helyen kajáltam amiben egy nagy adag (nem ilyen balfasz kiscsészés) leves + főétel (normális szelet hús, rizzsel) 850 ft volt. Az V. kerben van egy olyan hely, ami all you can eat !! 2 féle leves + 4-6 féle főétel és ha két hétre befizetsz akkor 890ft egy alkalom. Te mennyiből hozol ki egy kaját?
Múltkor számolgattam, 2 heti kajámat (ami azt jelenti, hogy 2 hazautazás között, szóval van benne egy hétvége is amikor magamnak főzök). Átlagosan 1 napi ebédemre (amennyivel jól is lakok) 700 ft-ot költöttem. Reggeli ilyenkor (felvágott, tea/tej/kakaó/kávé, zsemle, zöldség) 400 ft, vacsora ugyanennyi kb. Ez 2hétre átlagosítva. Ez azt jelenti, hogy 12 nap mondju. Napi szinten 1500 kaja. Teát iszom, nem üdítőt, meg ásványvizet, uh napi szinten az innivalóra, mondjuk 100ft-ot számolok még rá (többet nem ró fel). Szóval napi szinten kajálás 1600 de ekkor minden nap majdnem hogy minden étkezésén (de legalább kettőn) eszek kb húst is.
12*1600, kerekítsünk 20 ezer. De ez a kényelmesen kajálás. Amikor kicsit megvontabban élek, akkor 5 napra lerendezem a kaját 5-6ezerből. Ekkor is van főtt kaja. Csak mondjuk 2 nap van hús az ebédben, a többi mondjuk szilváskombóc, túrós tészta, stb stb.. Leves mellett.