d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Csajozós Történetek Topic
Prev1442443444445446532Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 5,390.00
Nov 28 2018 07:33am
Quote (Senee @ Nov 28 2018 02:29pm)
az, hogy mondd rá, hogy színésznő vagy webcam model
a kurvát csak pejoratívan lehet értelmezni és csak arra használják, hogy sértegessenek vele (angoloknál se hiszem, hogy mondja a rendező az actressnek h whore meg bitch)

bár tudom egyesek az utcaseprőt is le csöves nincstelen csicskázzák; "há, mér? nem az?" xD

De se nem színésznő se nem modell, nem színészkedik és nem modellkedik. Webcamon keresztül árulja a testét, mint explicit szexuális tartalom. Aki a testét árulja szexuális célra, az prosttuált, ezen nincs mit szégyellni. Ha nem prosti, akkor legfeljebb webcam, vagy digitális prosti.

Az utcaseprő utcát seper tehát utcaseprő.

This post was edited by jarabekg on Nov 28 2018 07:33am
Member
Gold: 343.00
Nov 28 2018 07:35am
Quote (bazdmegmarnemtudom @ Nov 28 2018 02:24pm)
barmelyikhez lehet kozom, ha fizetnek erte.
amugy igen, meglehetosen zavar, hogy csomoan kurvak, es tagadjak
tobbek kozt derult ki olyanrol, hogy erotikafesztivalon volt, akivel egyutt voltam (es sose gondoltam volna rola)

az is egy szakma amire van igény (nem is kicsi)
kurvázod, szidod őket de azért már rég kinyírtuk volna magunkat ha még ennyi se lenne és minden wanking sessionhoz csak emlékképeket meg rajzolt figurákat lehetne használni

én hálás vagyok nekik és szeretem őket és nem használom a kurva kifejezést, mivel ez sértő! mondd neki, hogy model vagy színésznő
Member
Nov 28 2018 07:37am
Quote (jarabekg @ Nov 28 2018 02:33pm)
De se nem színésznő se nem modell, nem színészkedik és nem modellkedik. Webcamon keresztül árulja a testét, mint explicit szexuális tartalom. Aki a testét árulja szexuális célra, az prosttuált, ezen nincs mit szégyellni. Ha nem prosti, akkor legfeljebb webcam, vagy digitális prosti.

Az utcaseprő utcát seper tehát utcaseprő.

de, képzeld el azt úgy hívják webcam model
bár tény, nem tudom a TEÁOR kódját.. de a kurvának se
Member
Nov 28 2018 07:38am
Quote (Senee @ Nov 28 2018 02:35pm)
az is egy szakma amire van igény (nem is kicsi)
kurvázod, szidod őket de azért már rég kinyírtuk volna magunkat ha még ennyi se lenne és minden wanking sessionhoz csak emlékképeket meg rajzolt figurákat lehetne használni

én hálás vagyok nekik és szeretem őket és nem használom a kurva kifejezést, mivel ez sértő! mondd neki, hogy model vagy színésznő

vagy esetleg kapd össze magad és szerezz egy barátnőt.

A polcfeltöltőre is mondhatod, hogy logisztikai menedzser, de attól még polcfeltöltő marad. És vannak a logisztikai menedzserek, akik teljesen mást csinálnak. Attól még, hogy valami sértő lehet helytálló. Inkább a prostituált/kurva fogalomhoz kapcsolódó negatív konnotációk lebontásán dolgozz!

Engem tényleg nem zavar, én hiszek a szabad piac működésében, ha van kereslet digitális prostitúcióra, akkor lehet kínálat is, csak adózzon utána tisztességesen. Én biztos nem fogok neki írogatni, hogy te kurva szégyelld magad, nem izgat, nem ítélem el morálisan amit csinál, de eufemizálni nagyon kár :D

This post was edited by jarabekg on Nov 28 2018 07:40am
Member
Gold: 17,767.00
Nov 28 2018 07:39am
Quote (jarabekg @ 28 Nov 2018 15:24)
ha abbol elsz, hogy ercet banyaszol, akkor nem sertodsz meg azon, hogy lebanyaszoznak, ha abbol elsz hogy mutogatod magad az interneten, akkor nem sertodsz meg azon, hogy lekurvaznak.

nem tudom mi itt az erkolcsi dilemma lenyege

az hogy az emberek bantjak, sertegetik, elitelik, lenezik ezeket a lanyokat - mikozben ok teremtenek keresletet arra amit csinalnak

nyilvan x ezer eve ez az alszenteskedes megy es nincs itt semmi meglepo, de bazdmegmarnemtudomnal is eleg gyorsan kiderult hogy igazabol nem az instas kurvakkal van baja (bocs szena, szinesznokkel)
Member
Gold: 5,302.77
Nov 28 2018 07:42am
Quote (jarabekg @ Nov 28 2018 02:24pm)
ha abbol elsz, hogy ercet banyaszol, akkor nem sertodsz meg azon, hogy lebanyaszoznak, ha abbol elsz hogy mutogatod magad az interneten, akkor nem sertodsz meg azon, hogy lekurvaznak.

nem tudom mi itt az erkolcsi dilemma lenyege

Nincs abban semmi meglepő, hogy nem érted.
Member
Nov 28 2018 07:43am
Quote (SteelMeetsSteel @ Nov 28 2018 02:39pm)
az hogy az emberek bantjak, sertegetik, elitelik, lenezik ezeket a lanyokat - mikozben ok teremtenek keresletet arra amit csinalnak

nyilvan x ezer eve ez az alszenteskedes megy es nincs itt semmi meglepo, de bazdmegmarnemtudomnal is eleg gyorsan kiderult hogy igazabol nem az instas kurvakkal van baja (bocs szena, szinesznokkel)

ezt ertem en, csak azt nem ertem, hogy minek nevezned ot modellnek vagy kiralnyonek vagy menedzser asszonynak mikozben csinal amit csinal. Vannak emberek akik a belso frusztraciojukat abban elik ki, hogy ezeknek irogatnak, de szerintem ha valaki ezzel foglalkozik, akkor ezzel tisztaban kell lennie.

This post was edited by jarabekg on Nov 28 2018 07:46am
Member
Nov 28 2018 07:48am
Quote (jarabekg @ Nov 28 2018 02:43pm)
ezt ertem en, csak azt nem ertem, hogy minek nevezned ot modellnek vagy kiralnyonek vagy menedzser asszonynak mikozben csinal amit csinal. Vannak emberek akik a belso frusztraciojukat ebben elik ki, de szerintem ha valaki ezzel foglalkozik, akkor ezzel tisztaban kell lennie.

én akkor sem sértegetnék mondjuk egy fiatal webcam modelt aki szeretné pl befejezni a tanulmányait de a szülei nem túl gazdagok
kurvázzam le, mert szerinted ez nem sértő és ha nem akarja, hogy annak nevezzem akkor menjen a szalag mellé 3 műszakba

szerintem sértő és ha már szépnek született vagy/és egy csomót dolgozott azon, hogy úgy nézzen ki ahogy akkor megérdemli azt a minimális tisztelet, hogy nem köpöm le miután kivertem rá a faszom
Member
Gold: 89.60
Nov 28 2018 07:49am
Quote (jarabekg @ Nov 28 2018 02:43pm)
ezt ertem en, csak azt nem ertem, hogy minek nevezned ot modellnek vagy kiralnyonek vagy menedzser asszonynak mikozben csinal amit csinal. Vannak emberek akik a belso frusztraciojukat abban elik ki, hoyg ezeknek irogatnak, de szerintem ha valaki ezzel foglalkozik, akkor ezzel tisztaban kell lennie.

egyet kell ertsek jarabek gergokevel (!!)
en sem ertem, mi a faszert kene egy teljesen eletkeptelen not modelnek vagy szinesznonek nevezni, aki csak vonaglik, fekszik, a segglyukat ujjazza a webkamera elott, amihez semmilyen tudas nem kell semmilyen formaban, csak megszuletni

ha kivered ra a faszod, ha nem, attol meg egy olcso no marad akit az osszes ferfi a vilagon megnezhet maganak

This post was edited by FaceOfInsanity on Nov 28 2018 07:50am
Member
Nov 28 2018 07:52am
Quote (Senee @ Nov 28 2018 02:48pm)
én akkor sem sértegetnék mondjuk egy fiatal webcam modelt aki szeretné pl befejezni a tanulmányait de a szülei nem túl gazdagok
kurvázzam le, mert szerinted ez nem sértő és ha nem akarja, hogy annak nevezzem akkor menjen a szalag mellé 3 műszakba

szerintem sértő és ha már szépnek született vagy/és egy csomót dolgozott azon, hogy úgy nézzen ki ahogy akkor megérdemli azt a minimális tisztelet, hogy nem köpöm le miután kivertem rá a faszom

de hat ha modellkedne vagy szineszkedne, nem dolgokat dugdos fel maganak, akkor ertheto lenne a keresed.

Az, hogy te, mint a szolgaltats igenybevevoje hogyan allsz hozzajuk a sajat dontesed, csak irrealis elvarasnak tartom a holisztikus ujradefinialast a webkameras prostitucionak.
Go Back To Magyar Topic List
Prev1442443444445446532Next
Add Reply New Topic New Poll