Quote (XxPiTyUkAxX @ May 5 2017 09:24am)
En meg soha nem vettem ilyet, de valaki gyozzon mar meg, Miert eri meg pl ha egybol lvl75ot veszel? Ami nekem a packbol tetszik az a 4 immortal, az osszes tobbi kb mindenkinek meglesz es ugyanolyan
Ezert 35 euro?...
Lac probalt tegnap ravenni de nem latom ertelmet miert erne meg ez ennyi penzert es miert veszik az emberek, ha lenne benne tobb item rewardkent ok, de igy ugy erzem hogy 4 immortalert fizetek kb, az osszes tobbi baromsag
Ha csak az ar-ertek aranyt nezzük akkor a 35 euroert ennyit kapnal fixen:
- 5 Immortal I - €5.5
- 1 Immortal II - €1.2
- 1 Immortal III - €1.3
- 4 Rylai's blessing (random set) - €0.5
- Courier - €0.5
- Ward - €0.3
- 3 Taunt - €0.3
Lv 83nal ezeket is kapsz (eddig szinte biztos hogy eljutsz, akkor is ha nagyon keveset jatszol)
- 2 Immortal I - €2.2
- 1 Immortal II - €1.2
- 1 Immortal III - €1.3
Tehat az €14.3 a saccolasom szerint amit kapsz konkretan. Ha igy nezzük egyaltalan nem eri meg, jobban jarsz ha a 14 eurobol megveszed azokat az immortalokat, amik neked tetszenek.
Ha jatszol rendszeresen, es csinalgatod a questeket, akkor sok szintet tudsz lepni, es ha igy sikerül lv 125-ig eljutni, akkor mar kb 20 euronal, es a chat wheel soundoknal tartasz.
Utobbi evek alapjan arra is szamithatsz hogy kapsz meg par extra aprosagot, amiket eddig nem jelentettek be.
Ezen felül ott a Battle cup, a dupla MMR beteles, predictionok, a battle pass matchmaking, a questek csinalgatasa (vannak quest line-ok, weekly questek es daily hero challengek is), ezeket meg csak te tudod eldönteni, hogy neked mennyit ernek meg.