Quote (Fej @ 9 Feb 2022 09:09)
Győrben vagyok a liena hotelben, életemben nem voltam ilyen retek-szar szallason
Tegnap a recepciós csaj kert tőlem cigit miután megtudta h dohányzom, ami alapból kissé érdekes volt, mégis ki a faszom ker dolgozóként egy vadidegen szállóvendegtol cigit
Aztán este meg le akartam menni fogmosás előtt, akkor vettem észre,
h odaadtam a dobozt a kezébe h vegyen ki egyet, de sose adta vissza:)
Kb 3 órát aludtam mert egy olyan kis párnát adtak amiben lényegében nincs anyag és olyan mintha csak egy párna huzat lenne, hajnali 1 után állandóan felebredtem és próbáltam gyurogetni hátha be tudom úgy állítani h kicsit tartsa a fejem de nem nagyon sikerült
A szallas egyben van egy szabadidő központtal amihez tartozik egy uszoda, a szobám az uszoda mellett van, reggel hatkor pedig jött egy altalnos iskolás csoport úszásra:)
Most reggel mielőtt eljöttem melóba legalább kertem másik párnát, de már alig várom h behuzhassam az 1-est a szallas.hu-n
Mondjuk sejthető volt h szar lesz, mert 7.7-et kapott de mivel csak 3 napra jöttem kb az utolsó pillanatban intéztem szállást és ez volt ami nincs messze és szabad szoba is volt
CSB
uh hát ez már a streetview alapján is geci tré hely xDDD
szólhatnál ha győrben jársz, megihatnánk egy sört, jó régen találkoztunk már

Quote (-joey- @ 9 Feb 2022 09:32)
A képek alapján, amit a weboldalukon láttam, én alapból nem foglaltam volna oda. :D
De amúgy ja, ha last minute, akkor jellemzően csak a szarból lehet választani.
1x sevillában a belváros közepén last minute másnapra olyan hotelt sikerült foglalni 2 napra ilyen 20 euróért, hogy megszólalt
csb