Quote (SummertimeClothes @ Sep 16 2015 10:47pm)
de van mar egy cipom, ami bar kezd megviseltte valni, meg pont jo lenne kb erre a telre
viszont mivel mar kaptam erre a hora diakhitelt, es meg nem koltoztem el mellette, csomo penzem megmaradt most
viszont ha kicsit tovabb sporolnek meg, akkor tudnek valoszinuleg venni egy uj szamitogepet valamikor ebben a tanevben meg
de ugyanakkor mar regi vagyam egy ilyen cipo
o jaj :unsure: :unsure:
en mondok jobbat
kaptam ma állásajánlatot kisebb cégtől, 190 nettót fizetnének ami korrekt
nagyon érdekes munkakör lenne, csomó különböző dologgal foglalkozhatnék, pl robbanásbiztos led kifejlesztése, valami specko reaktor megtervezése kivitelezése etc
de mivel magyar cég és a magyar cégek trükköznek ezért bivalybasznádra akarnak bejelenteni mert ott kapnak az önkormányzattól valami támogatást
emiatt ugrana a lakhatási támogatásom ami 1 évre 100k lenne/hó, így magamnak kéne kifizetni az albit ami elvisz 60k-t, marad 130k
ha elmegyek a boschhoz vagy egyéb helyre (még futhatnak be ajánlataim az elkövetkező hetekben, interjúim is vannak még) akkor majdnem duplaennyiből gazdálkodhatnék havonta, de azok uncsibb helyek lennének valszleg
de már kurvára televan a faszom az álláskereséssel meg az interjúzással, illetve ez nagyon érdekes munkahelynek is tűnik. viszont ugye elbukok miatta 700k-t minimum nettó
o jaj