d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Gyúrós Topik > Minden Ami Testedzéshez Kapcsolódik
Prev14394404414424431257Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 355.92
Jan 5 2013 11:23am
Quote (iFeelAlone @ Jan 5 2013 07:21pm)
biotech crea.tor-t szedek fél éve kb, edzés előtt fél órával beszedtem a szokásos adagot, mire a konditeremhez értem égett az egész arcom, 10 percre rá meg tele volt az egész testem vörös foltokkal. Edzés végére elmúlt. Valakinek volt már ilyen?

Fontos Figyelmeztetés
melyet használat előtt kérjük figyelmesen olvasson el !!!!!
A Kreatin-foszfát szedésével kapcsolatban az utóbbi időben sok félreértés és dezinformáció látott napvilágot. Az eddig forgalmazott kreatin-foszfát készítmények mindegyike mellé egy, a felszívódását segítő anyagot, nikotinsav-amidot kevernek. Erre az anyagra sajnos egyesek szervezete allergiára hasonlító tünetekkel reagál: bőrirritáció, viszketés, bőrkipirosodás, mellkasi fájdalom, túlfokozott izgalmi állapot, szédülés. A kreatin-foszfát maga nem okoz ilyen tüneteket. A használatát éppen ezen okok miatt a kreatin-monohidráttal ellentétben nem nagy adagokkal, hanem kisebb, bevezető (szoktató) adagokkal kell kezdeni!

Azt javasoljuk, hogy a kreatin-foszfátot az első napon csak maximum 5 grammos adagban (1 kávéskanál) használja. Ha ekkora adag is a fent említett mellékhatások (tünetek) valamelyikét okozza az Ön szervezetében, akkor kérjük csökkentse az adagot 1/2 kávéskanálnyira (azaz 2-2,5 grammra). Ha ekkora adagokkal legalább 2 napig nem érzékeli a mellékhatásokat, akkor próbálja meg az adag fokozatos (2-2,5 grammonkénti) növelését. Amint újra érzékeli a mellékhatásokat, azonnal vegyen vissza az adagból. A maximális adagolás, amit biztonságosan el lehet érni, az 30 gramm naponta, ám hangsúlyozzuk, csak abban az esetben, ha a szervezetét fokozatosan hozzászoktatta az ekkora adaghoz, és a mellékhatások egyáltalán nem állnak fenn! Ezt a magas adagot sem javasolt 30 napon túl folyamatosan használni!

Amennyiben a kreatin-foszfát bármilyen kis adagjától a fent említett mellékhatások valamelyike fellép Önnél, abban az esetben Ön érzékeny erre a készítményre (ebből is a nikotinsav-amid összetevőre) és ezt a készítményt NEM HASZNÁLHATJA!

Jelen tájékoztatót 1999. augusztus 10-e óta MINDEN ÜZLETÜNKBEN ELADOTT Kreatin Foszfát Készítmény mellé mellékeljük! Az szer helytelen használatából eredő esetleges egészségügyi és/vagy egyéb károkért semmilyen felelősséget NEM vállalunk!
Member
Gold: 931.79
Jan 5 2013 11:26am
Quote (Saenchai @ Jan 5 2013 06:23pm)
Fontos Figyelmeztetés
melyet használat előtt kérjük figyelmesen olvasson el !!!!!
A Kreatin-foszfát szedésével kapcsolatban az utóbbi időben sok félreértés és dezinformáció látott napvilágot. Az eddig forgalmazott kreatin-foszfát készítmények mindegyike mellé egy, a felszívódását segítő anyagot, nikotinsav-amidot kevernek. Erre az anyagra sajnos egyesek szervezete allergiára hasonlító tünetekkel reagál: bőrirritáció, viszketés, bőrkipirosodás, mellkasi fájdalom, túlfokozott izgalmi állapot, szédülés. A kreatin-foszfát maga nem okoz ilyen tüneteket. A használatát éppen ezen okok miatt a kreatin-monohidráttal ellentétben nem nagy adagokkal, hanem kisebb, bevezető (szoktató) adagokkal kell kezdeni!

Azt javasoljuk, hogy a kreatin-foszfátot az első napon csak maximum 5 grammos adagban (1 kávéskanál) használja. Ha ekkora adag is a fent említett mellékhatások (tünetek) valamelyikét okozza az Ön szervezetében, akkor kérjük csökkentse az adagot 1/2 kávéskanálnyira (azaz 2-2,5 grammra). Ha ekkora adagokkal legalább 2 napig nem érzékeli a mellékhatásokat, akkor próbálja meg az adag fokozatos (2-2,5 grammonkénti) növelését. Amint újra érzékeli a mellékhatásokat, azonnal vegyen vissza az adagból. A maximális adagolás, amit biztonságosan el lehet érni, az 30 gramm naponta, ám hangsúlyozzuk, csak abban az esetben, ha a szervezetét fokozatosan hozzászoktatta az ekkora adaghoz, és a mellékhatások egyáltalán nem állnak fenn! Ezt a magas adagot sem javasolt 30 napon túl folyamatosan használni!

Amennyiben a kreatin-foszfát bármilyen kis adagjától a fent említett mellékhatások valamelyike fellép Önnél, abban az esetben Ön érzékeny erre a készítményre (ebből is a nikotinsav-amid összetevőre) és ezt a készítményt NEM HASZNÁLHATJA!

Jelen tájékoztatót 1999. augusztus 10-e óta MINDEN ÜZLETÜNKBEN ELADOTT Kreatin Foszfát Készítmény mellé mellékeljük! Az szer helytelen használatából eredő esetleges egészségügyi és/vagy egyéb károkért semmilyen felelősséget NEM vállalunk!

aha, gondoltam, köszi.
Csak nem értem miért kellett hozzá fél év. Valamit biztos máshogy csinálok most.
Member
Gold: 24.00
Jan 5 2013 11:29am
Quote (iFeelAlone @ Jan 5 2013 05:21pm)
biotech crea.tor-t szedek fél éve kb, edzés előtt fél órával beszedtem a szokásos adagot, mire a konditeremhez értem égett az egész arcom, 10 percre rá meg tele volt az egész testem vörös foltokkal. Edzés végére elmúlt. Valakinek volt már ilyen kreatintól?

A crea.tor nagy átbaszás semmit nem ér, vegyél monohidrátot (és mikronizáltat)
Member
Jan 5 2013 11:33am
Quote (Tommy_hun @ Jan 5 2013 06:29pm)
A crea.tor nagy átbaszás semmit nem ér, vegyél monohidrátot (és mikronizáltat)

Köszi de maradok annál ami bevált, mindenki mást mond.
Member
Gold: 1,593.00
Jan 5 2013 11:38am
Quote (iFeelAlone @ 5 Jan 2013 17:21)
biotech crea.tor-t szedek fél éve kb, edzés előtt fél órával beszedtem a szokásos adagot, mire a konditeremhez értem égett az egész arcom, 10 percre rá meg tele volt az egész testem vörös foltokkal. Edzés végére elmúlt. Valakinek volt már ilyen kreatintól?

Nem olvastam el déjv tl;drjét de ha már fél éve szeded akkor csak tartanék egy kis szünetet vele, 2-3 hét max.
Member
Gold: Locked
Jan 5 2013 11:56am
Quote (iFeelAlone @ Jan 5 2013 06:21pm)

egyszer szedtem kreatint és nekem a tarkómon volt egy égő érzés, meg kissé lila lett a fejem^^
Member
Gold: 0.00
Jan 5 2013 11:57am
Quote (iFeelAlone @ Jan 5 2013 06:21pm)

kreatin foszfátnál ez sztem normális, én is szedtem meg haverom is és mindkettőnknél előfordult a dolog, ilyenkor kicsit több folyadékot kell fogyasztani és akkor gyorsabban elmúlik
Member
Gold: Locked
Jan 5 2013 11:59am
Quote (iFeelAlone @ Jan 5 2013 07:33pm)
Köszi de maradok annál ami bevált, mindenki mást mond.

Mi volt a különbség a szedése után? Nekem pár ismerősöm azt mondta nem éreztek semmi változást, meg most olvasom, hogy két kapszulát javasolnak edzés előtt, és abban alig van több mint egy gramm kreatin, te mennyit szoktál?
Member
Gold: 24.00
Jan 5 2013 12:05pm
Quote (Tommy_hun @ Jan 5 2013 04:30pm)
"Puffasztott izom"  :DDDDDDDDDDDD

Amúgy csodálatos felfogásod  van a tejsavó fehérje biztos egy vegyipari por, ami halálos és rákot okoz.

btw mostanában diéta alatt napi 50g zab+100g rizs+250g párolt z volt a ch mennyiség

hétfőtől ha 150g rizs,100g zab, 250g párrolt z, és a tömegnövelő edzés után nem lesz túl nagy emelés? és nem okoz zsírosodást?

Bump még mindig érdekel a véleményetek hogy ebből mennyire lenne zsírosodás? Mert úgy tudom hogy diéat után szép lassan kell növelni a ch-t.
Member
Jan 5 2013 12:10pm
Quote (championmath @ Jan 5 2013 06:59pm)
Mi volt a különbség a szedése után? Nekem pár ismerősöm azt mondta nem éreztek semmi változást, meg most olvasom, hogy két kapszulát javasolnak edzés előtt, és abban alig van több mint egy gramm kreatin, te mennyit szoktál?

Már az első edzésen sokkal jobb formában voltam, mindent nagyobb súllyal csináltam mint előtte. Persze lehet mondani, hogy placebo hatás de szerintem nem, vagy csak részben. A fejlődés folyamatos, én persze nem látom magamon de akik ritkán látnak meglepődtek. Lehet kreatin nélkül is hasonlóan fejlődnék szóval lehet, hogy tényleg nem ér semmit de ez sose derül ki. :) Meg minek változtassak valamin ha az működik.

Hármat szoktam edzés előtt, ami 1.65g kb.

This post was edited by iFeelAlone on Jan 5 2013 12:12pm
Go Back To Magyar Topic List
Prev14394404414424431257Next
Add Reply New Topic New Poll