Quote (iFeelAlone @ Jan 5 2013 07:21pm)
biotech crea.tor-t szedek fél éve kb, edzés előtt fél órával beszedtem a szokásos adagot, mire a konditeremhez értem égett az egész arcom, 10 percre rá meg tele volt az egész testem vörös foltokkal. Edzés végére elmúlt. Valakinek volt már ilyen?
Fontos Figyelmeztetés
melyet használat előtt kérjük figyelmesen olvasson el !!!!!
A Kreatin-foszfát szedésével kapcsolatban az utóbbi időben sok félreértés és dezinformáció látott napvilágot. Az eddig forgalmazott kreatin-foszfát készítmények mindegyike mellé egy, a felszívódását segítő anyagot, nikotinsav-amidot kevernek. Erre az anyagra sajnos egyesek szervezete allergiára hasonlító tünetekkel reagál: bőrirritáció, viszketés, bőrkipirosodás, mellkasi fájdalom, túlfokozott izgalmi állapot, szédülés. A kreatin-foszfát maga nem okoz ilyen tüneteket. A használatát éppen ezen okok miatt a kreatin-monohidráttal ellentétben nem nagy adagokkal, hanem kisebb, bevezető (szoktató) adagokkal kell kezdeni!
Azt javasoljuk, hogy a kreatin-foszfátot az első napon csak maximum 5 grammos adagban (1 kávéskanál) használja. Ha ekkora adag is a fent említett mellékhatások (tünetek) valamelyikét okozza az Ön szervezetében, akkor kérjük csökkentse az adagot 1/2 kávéskanálnyira (azaz 2-2,5 grammra). Ha ekkora adagokkal legalább 2 napig nem érzékeli a mellékhatásokat, akkor próbálja meg az adag fokozatos (2-2,5 grammonkénti) növelését. Amint újra érzékeli a mellékhatásokat, azonnal vegyen vissza az adagból. A maximális adagolás, amit biztonságosan el lehet érni, az 30 gramm naponta, ám hangsúlyozzuk, csak abban az esetben, ha a szervezetét fokozatosan hozzászoktatta az ekkora adaghoz, és a mellékhatások egyáltalán nem állnak fenn! Ezt a magas adagot sem javasolt 30 napon túl folyamatosan használni!
Amennyiben a kreatin-foszfát bármilyen kis adagjától a fent említett mellékhatások valamelyike fellép Önnél, abban az esetben Ön érzékeny erre a készítményre (ebből is a nikotinsav-amid összetevőre) és ezt a készítményt NEM HASZNÁLHATJA!
Jelen tájékoztatót 1999. augusztus 10-e óta MINDEN ÜZLETÜNKBEN ELADOTT Kreatin Foszfát Készítmény mellé mellékeljük! Az szer helytelen használatából eredő esetleges egészségügyi és/vagy egyéb károkért semmilyen felelősséget NEM vállalunk!