Quote (ToldiSenior @ 21 Jan 2014 19:24)
Megvolt tegnap este a rezsicsökkentéses lakossági fórum a ferencvárosi művházban, + parlamenti képviselőjelöltek bemutatása, ott volt a polgármester, a képviselő, meg Rogán Antal (Fidesz frakcióvezető). Volt egy kb egyórás előadás, utána meg kérdésekre válaszolás, több, mint egy órán át. Döbbenetesen sokan voltak, 4 évvel ezelőtt jó ha száz-százötvenen eljöttek egy ilyen fórumra, most meg ötszáz felett voltak, kivetítőn nézték más termekből is.
Nekem az jött át, hogy a fideszeseket nagyon felmérgesíti, hogy ők 2002-ben átadták az országot 52% államadóssággal, 2010-ben meg visszakapták 83%-kal. Az utóbbi években nagyon kicsi volt a mozgásterük, nem volt osztogatni való pénz, mert Gyurcsányék elszórták. A rezsicsökkentés szempontjából szerintem a Fidesznek szerencséje van, hogy meg tudja csinálni, a kétharmadával át tudja verni a parlamenten, meg a világgazdasági környezet is kedvező (nincs komoly háború, ezért az olajár nem túl magas, lehet csökkenteni). A Jobbiknak annyiban igaza van, hogy a 30%-ot hamarabb is meg lehetett volna lépni, de a Fidesz is csak egy párt, aki választásokat akar nyerni, és ezért időzítette így a három 10%-os lépést, az utolsót közvetlenül a választásokra.
Engem az lepett meg, hogy az emberek milyen tömegesen utálják Gyurcsányt: amikor megjelent a képe a kivetítőn, az egész terem felhördült. Nem felejtik az elvett egyhavi nyugdíjat, egyhavi bért, családok szivatását stb. Gyurcsány színre lépése láthatóan aktivizálja a jobboldalt, vörös posztó a szemükben, egy csomó ember jelentkezett aktivistának, töltögették ki az űrlapokat.
egy ideje leszarom mi van itt de ez annyira durva volt, hogy már majdnem írtam egy tl;dr-t
aztán inkább mégsem
Quote (josheide @ 22 Jan 2014 00:32)
Jezusom te mennyire fogalmatlan vagy.

Ha nem lenne egy nagyon fontos beadandom szetszednem ezt az irasod szorol szora, de ezt majd csutortokon!
Milyen vegzettseged van?
ilyenekből áll az egész párt szerintem, kivéve a vezetők akik meg jól tudják irányítani ezeket a tardokat