d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Ha Holnap Lenne A Választás > Kire Szavaznál?
Prev1434445464748Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 3.03
Oct 12 2012 05:39am
ez úgy összefoglalja:

Member
Gold: 3.03
Oct 12 2012 05:39am
Bödőcs Tibor fb falárol kimásolván:

Mindenféle összeesküvés elméletek vannak, én négyet vázolnék, hogy hogy működik:
- vagy az van, hogy Budaházyt az MSZP találta ki, és a Köztársaság téri kazamatákban nevelték fel román véren és kokárdán, néha kiengedik, hogy provokáljon.
- vagy Budaházy György nevelte fel Lendvai Ildikót speeden, Marxon és szegfűn. Mert Ildikó már ismerte Marxot, amikor még nem volt borostája sem. Marxnak sem, meg Ildikónak sem.
- vagy Izrael pénzeli a Fideszt, hogy pénzelje az MSZP-t, hogy pénzeljék a new york-i szabadkőművesek által bábként rángatott Torockait, akinek ürgebőrbe varrt békaemberek adják át a H1N1-be ültetett chipet csőkunyhóba Tiszaeszláron a Kennedy gyilkosaival kokettáló ufózsidók Scullyval és Mulderrel.
-vagy mi pénzeljük az összes gyökeret...
Member
Gold: 206.00
Oct 12 2012 05:48am
Quote (Vismajor @ Oct 12 2012 09:42am)
Jspn ez már csak igy szokott menni

na oké, de ha már ő nyitotta a topikot, várta a véleményeket, akkor ne szarozza már le a többiét, főleg nem úgy, abban a formában, ahogy ő megtette - úgy gondolom én is normálisan beszéltem mindenkivel, még akkor is, ha más volt a véleménye

/apja faszát a 120 másodperces flood controlnak
Member
Gold: 6,440.13
Oct 12 2012 05:49am
Quote (Jancsipapa @ Oct 12 2012 12:48pm)
na oké, de ha már ő nyitotta a topikot, várta a véleményeket, akkor ne szarozza már le a többiét, főleg nem úgy, abban a formában, ahogy ő megtette - úgy gondolom én is normálisan beszéltem mindenkivel, még akkor is, ha más volt a véleménye

/apja faszát a 120 másodperces flood controlnak

120 sec? bakker
Banned
Gold: 1,090.00
Warn: 10%
Oct 12 2012 05:49am
Quote (TassassinHc @ Oct 12 2012 01:39pm)
Bödőcs Tibor fb falárol kimásolván:

Mindenféle összeesküvés elméletek vannak, én négyet vázolnék, hogy hogy működik:
- vagy az van, hogy Budaházyt az MSZP találta ki, és a Köztársaság téri kazamatákban nevelték fel román véren és kokárdán, néha kiengedik, hogy provokáljon.
- vagy Budaházy György nevelte fel Lendvai Ildikót speeden, Marxon és szegfűn. Mert Ildikó már ismerte Marxot, amikor még nem volt borostája sem. Marxnak sem, meg Ildikónak sem.
- vagy Izrael pénzeli a Fideszt, hogy pénzelje az MSZP-t, hogy pénzeljék a new york-i szabadkőművesek által bábként rángatott Torockait, akinek ürgebőrbe varrt békaemberek adják át a H1N1-be ültetett chipet csőkunyhóba Tiszaeszláron a Kennedy gyilkosaival kokettáló ufózsidók Scullyval és Mulderrel.
-vagy mi pénzeljük az összes gyökeret...

van egyetlen ember is, aki ezeket egyáltalán elolvassa?
Member
Gold: 206.00
Oct 12 2012 05:50am
Quote (beni @ Oct 12 2012 01:49pm)
120 sec? bakker

nyugi, pár hét és behozlak
Flood control: Please wait a short while before making another post.
Member
Gold: 411.00
Oct 12 2012 06:01am
Quote (beni @ 12 Oct 2012 13:49)
120 sec? bakker

csak 15 postig
meg 90% warnon

This post was edited by SummertimeClothes on Oct 12 2012 06:01am
Member
Gold: 5,390.00
Oct 12 2012 07:36am
Quote (Jancsipapa @ Oct 11 2012 08:28pm)
már vártam hogy ki lesz olyan nyomoronc, aki ilyen dumát nyom

itt írom a topikba én is meg más is az érveit, te meg egyszerűen leostobázol 20+ ember, szánalmas vagy

a legszebb hogy semmi magyarázat, csak a habzó szájú bégetés megy

Fidesz:

gyakorlatilag az elmúlt két évben:
-ésszerűtlen és rossz gazdaságpolitikai döntést hoztak
-sok téren támadást intéztek a demokrácia intézete ellen
-lelassították az IMF tárgyalásokat

Jobbik:
- Az eu ellenes politika nevetséges, tönkretenné az országot gazdaságilag
-A maygar gazdaságot védő programjuk is nevetséges (meg úgy általában minden antiglobalizációs tervük teljesen az)
-mindemellett ostoba és képzetlen emebrekből áll szinte az egész jobbik
-rasszisták és antiszemiták
.
.
.

Alapvetően balliberális nézeteim vannak, de attól még elismerném egy jó konzervatív jobboldal tevékenységét, de egyik sem az.

Egyébként meg nem igazán érezném hasonló észérvek felhozatalának szükségességét, mivel:
SZÉLSŐJOBBNAK NINCS HELYE EGY MODERN DEMOKRATIKUS KULTÚRKÖRNYEZETBEN.

aki ezt nem érti meg az felőlem fel is fordulhat... nem igaz hogy nem látják az emberek hogy az elszélsőségesedés soha nem vezet semmire (ideje lenne felütni az általános iskolás törikönyveket srácok)

Minden külföldi politikai elemző borzasztó rossz néven veszi a keleti blokkban történő szélsőségesedést, és ez a gazdasági besoroláson is érződni fog, mondjuk egy jobbik koalíciós kormány esetén. inb4 MITTNEKEMA AZA SZEMÉT KAMPOSORR REZBORU GECI SZOCI GENNYALO SEMMIHEZ NEM ERTO KULFOLDI OSSZEESKUVO SZAKERTO MIATTAD NEM LEHETNEK SZEP DOLGAINK. Sajnos akár igaza van akár nem, a külföldi vállalatok az ő szava alapján fognak befektetéseket végezni. Én sem fektetnék be olyan országba multiként ahol szélsőjobbos, ráadásul hozzá nem értő emberek kormányoznak, mert ki tudja hogy melyik pillanatban egyikről a másikra hoznak egy olyan törvényt ami ellehetetleníti a helyzetemet. Már pedig a magyar kis és középvállalkozók nem fognak adózni, csak a multik dolgozói, szóval az egész államháztartás rámenne...

Szívesen folytatom ha van valami ellenvetés, vagy átadom joshinak a szót, aki tudná tovább ecsetelni hogy miért is rossz a jobbik, nem tudom van-e még igény rá.
Member
Gold: 3,000.69
Oct 12 2012 07:42am
Quote (jarabekg @ 12 Oct 2012 15:36)
Fidesz:

gyakorlatilag az elmúlt két évben:
-ésszerűtlen és rossz gazdaságpolitikai döntést hoztak
-sok téren támadást intéztek a demokrácia intézete ellen
-lelassították az IMF tárgyalásokat

Jobbik:
- Az eu ellenes politika nevetséges, tönkretenné az országot gazdaságilag
-A maygar gazdaságot védő programjuk is nevetséges (meg úgy általában minden antiglobalizációs tervük teljesen az)
-mindemellett ostoba és képzetlen emebrekből áll szinte az egész jobbik
-rasszisták és antiszemiták
.
.
.

Alapvetően balliberális nézeteim vannak, de attól még elismerném egy jó konzervatív jobboldal tevékenységét, de egyik sem az.

Egyébként meg nem igazán érezném hasonló észérvek felhozatalának szükségességét, mivel:
SZÉLSŐJOBBNAK NINCS HELYE EGY MODERN DEMOKRATIKUS KULTÚRKÖRNYEZETBEN.

aki ezt nem érti meg az felőlem fel is fordulhat... nem igaz hogy nem látják az emberek hogy az elszélsőségesedés soha nem vezet semmire (ideje lenne felütni az általános iskolás törikönyveket srácok)

Minden külföldi politikai elemző borzasztó rossz néven veszi a keleti blokkban történő szélsőségesedést, és ez a gazdasági besoroláson is érződni fog, mondjuk egy jobbik koalíciós kormány esetén. inb4 MITTNEKEMA AZA SZEMÉT KAMPOSORR REZBORU GECI SZOCI GENNYALO SEMMIHEZ NEM ERTO KULFOLDI OSSZEESKUVO SZAKERTO MIATTAD NEM LEHETNEK SZEP DOLGAINK. Sajnos akár igaza van akár nem, a külföldi vállalatok az ő szava alapján fognak befektetéseket végezni. Én sem fektetnék be olyan országba multiként ahol szélsőjobbos, ráadásul hozzá nem értő emberek kormányoznak, mert ki tudja hogy melyik pillanatban egyikről a másikra hoznak egy olyan törvényt ami ellehetetleníti a helyzetemet. Már pedig a magyar kis és középvállalkozók nem fognak adózni, csak a multik dolgozói, szóval az egész államháztartás rámenne...

Szívesen folytatom ha van valami ellenvetés, vagy átadom joshinak a szót, aki tudná tovább ecsetelni hogy miért is rossz a jobbik, nem tudom van-e még igény rá.

franciaországban, meg amerikában is több helyen erős a szélsőjobb, pedig azért ott jópárszáz éve demokrácia van, nao wat? amúgy különben egyetértek nagyjából, de ilyen hangzatos faszságokat ne mondj má
Member
Gold: 5,390.00
Oct 12 2012 07:44am
Quote (My_Acc_Is_Bazur @ Oct 12 2012 02:42pm)
franciaországban, meg amerikában is több helyen erős a szélsőjobb, pedig azért ott jópárszáz éve demokrácia van, nao wat? amúgy különben egyetértek nagyjából, de ilyen hangzatos faszságokat ne mondj má

szeretem a hangzatos faszságokat!

mondjuk az amerikai demokráciáról is meg van a véleményem tbh

This post was edited by jarabekg on Oct 12 2012 07:45am
Go Back To Magyar Topic List
Prev1434445464748Next
Add Reply New Topic New Poll