Quote (Jancsipapa @ Oct 11 2012 08:28pm)
már vártam hogy ki lesz olyan nyomoronc, aki ilyen dumát nyom
itt írom a topikba én is meg más is az érveit, te meg egyszerűen leostobázol 20+ ember, szánalmas vagy
a legszebb hogy semmi magyarázat, csak a habzó szájú bégetés megy
Fidesz:
gyakorlatilag az elmúlt két évben:
-ésszerűtlen és rossz gazdaságpolitikai döntést hoztak
-sok téren támadást intéztek a demokrácia intézete ellen
-lelassították az IMF tárgyalásokat
Jobbik:
- Az eu ellenes politika nevetséges, tönkretenné az országot gazdaságilag
-A maygar gazdaságot védő programjuk is nevetséges (meg úgy általában minden antiglobalizációs tervük teljesen az)
-mindemellett ostoba és képzetlen emebrekből áll szinte az egész jobbik
-rasszisták és antiszemiták
.
.
.
Alapvetően balliberális nézeteim vannak, de attól még elismerném egy jó konzervatív jobboldal tevékenységét, de egyik sem az.
Egyébként meg nem igazán érezném hasonló észérvek felhozatalának szükségességét, mivel:
SZÉLSŐJOBBNAK NINCS HELYE EGY MODERN DEMOKRATIKUS KULTÚRKÖRNYEZETBEN.
aki ezt nem érti meg az felőlem fel is fordulhat... nem igaz hogy nem látják az emberek hogy az elszélsőségesedés soha nem vezet semmire (ideje lenne felütni az általános iskolás törikönyveket srácok)
Minden külföldi politikai elemző borzasztó rossz néven veszi a keleti blokkban történő szélsőségesedést, és ez a gazdasági besoroláson is érződni fog, mondjuk egy jobbik koalíciós kormány esetén. inb4 MITTNEKEMA AZA SZEMÉT KAMPOSORR REZBORU GECI SZOCI GENNYALO SEMMIHEZ NEM ERTO KULFOLDI OSSZEESKUVO SZAKERTO MIATTAD NEM LEHETNEK SZEP DOLGAINK. Sajnos akár igaza van akár nem, a külföldi vállalatok az ő szava alapján fognak befektetéseket végezni. Én sem fektetnék be olyan országba multiként ahol szélsőjobbos, ráadásul hozzá nem értő emberek kormányoznak, mert ki tudja hogy melyik pillanatban egyikről a másikra hoznak egy olyan törvényt ami ellehetetleníti a helyzetemet. Már pedig a magyar kis és középvállalkozók nem fognak adózni, csak a multik dolgozói, szóval az egész államháztartás rámenne...
Szívesen folytatom ha van valami ellenvetés, vagy átadom joshinak a szót, aki tudná tovább ecsetelni hogy miért is rossz a jobbik, nem tudom van-e még igény rá.