Quote (josheide @ 3 Oct 2011 12:14)
A Family Gender Modernity tanárom azt mondta hogy a legtöbb társadalomban közel 10 százalék a homoszexuálisok aránya, és az amerikai férfiak negyedének volt meleg tapasztalata.
Baze
Ha belegondolsz régen másképp élték meg a szexualitást. Pl a rómaiknál tök oké volt egy kis buzulás. Nem definiálták külön hogy buzi vagy vagy nem. Szerintem ez olyan mint a meztelenség, szarul érzed magad meztelenül az utcán de csak mert erős benned az írott/íratlan szociális szabályok felé mutatott ragaszkodás. Bár személy szerint úgy vélem hogy aki CSAK a saját neméhez vonzódik az deviancia mert nincs meg benne a fajfenntartási ösztön. Viszont a biszexualitás megítélése már inkább függ az adott kor szellemétől.
Én lelkileg meg tudom érteni amúgy a melegeket, csak fizikailag nem. Nem is magát a seggbe/szájba részt hanem hogy tud "szeretgetni" egy férfi a másikat. Nekem attól fordul fel a gyomrom amikor pl közlekedésen ölelgetik, puszilgatják egymást, képtelen volnék gyengéd lenni egy másik férfival, valahogy ellentétes az egész hím léttel.
This post was edited by ElCapitano on Oct 3 2011 04:49am