d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Heroes Of Might And Magic Topic
Prev14344454647118Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Feb 3 2011 02:23pm
kéne game valamikor -

hard comp nem igazán ellenfél már.
Member
Gold: 280.00
Feb 3 2011 02:24pm
Quote (Oberon_os @ Feb 3 2011 08:58pm)
hogy a retekbe csinálod egyelekmeg. Tényleg érdekelne pár tipp, pl ha már itt tartunk, mi a jó építési sorrend...

első hétnél általában érdemes megvenni a city hallt utánna kövi héten arra kell koncentrállni, hogy minnél több fajta lényt tudj képezni a kövi hét végéig, és minnél hamarabb várad is legyen hogy mégtöbb monszta legyen. közben ládákbol finanszirozod a dolgokat, ezek után érdemes capitol és utolso dwelling, meg upgradek
Member
Gold: 279.00
Feb 3 2011 02:25pm
Quote (N4aBz @ 3 Feb 2011 22:23)
kéne game valamikor -

hard comp nem igazán ellenfél már.

próbálj rá egyet az impossible-re ;)
Member
Gold: Locked
Feb 3 2011 02:41pm
Quote (ecneB @ Feb 3 2011 09:25pm)
próbálj rá egyet az impossible-re ;)

Pár impossible játékban az volt a gond, hogy olyan erősek lettek a szabadon lévő szörnyek, hogy az ellenfeleim (AI) szinte ki se tudtak jönni a várukból. :D
Member
Feb 3 2011 02:45pm
Quote (Oberon_os @ 3 Feb 2011 21:58)
hogy a retekbe csinálod egyelekmeg. Tényleg érdekelne pár tipp, pl ha már itt tartunk, mi a jó építési sorrend...

Erősen pályafüggő, meg ellenfél és fokozat.
Quote (anyd @ 3 Feb 2011 22:24)
első hétnél általában érdemes megvenni a city hallt utánna kövi héten arra kell koncentrállni, hogy minnél több fajta lényt tudj képezni a kövi hét végéig, és minnél hamarabb várad is legyen hogy mégtöbb monszta legyen. közben ládákbol finanszirozod a dolgokat, ezek után érdemes capitol és utolso dwelling, meg upgradek

Ha nem impossible, akkor én mindenképp a lényekre mennék rá + citadel és castle ha van elég nap. Minden várnak megvannak a erősségei, pl. a legutóbbi nekrós impossible mapon, elején vettem még egy hőst (az első pár ládából, lévén imp miatt minden nyersanyag és gold 0), annak az összes kreatúráját átadtam a main hero-nak, elkezdtem felfedezni a mapot, elején természetesen wood+ore bánya. Ezek nélkül semmit sem lehet építeni, city hall-t, körülbelül a harmadik héten építettem meg, mert baromi kevés goldom volt alapból, a maradékot inkább egységekbe öltem. Necroknál a három legfontosabb egység az elején, amivel haladni lehet: a vámpír, lich és természetesen a csonti. 2-3 hét alatt 3-400 csontit össze kell szedni, azzal szépen lehet haladni tovább. Vámpírt uppolni kell, mert a life leech baromi fontos, gyakorlatilag veszteség nélkül lehet tovább haladni. Spellek, amivel az elején nagyon lehet haladni az a slow főleg ha sikerül összeszedni egy expert earth magicet.. Ez természetesen csak melee unitok ellen jó, rangedek ellen hatásosabb egy expert air magic haste-tel. Nem igazán tudok tippeket adni harcban, ha esetleg posztolnátok képeket, akkor együtt kisakkozhatnánk. Nagyon sok függ attól, hogy mit lép az ellenfél, nincs bevált taktika. Nagyon gyakori, hogy kezdő játékosok szeretnek a vár körül építgetni majd egy nagyobb csapattal megindulni, na ez az a taktika, ami nagyon nem jó. Folyamatosan fel kell fedezni a mapot, kivéve, ha ismered xd, de akkor is haladni kell. Egy erős hőssel sokkal többre megy az ember, mint két-három heti +populációval (ofc nem fullos, mert első hetekről beszélünk). A heroknál gondolom nem mondok újat, ha a logistic/path kombót kell összeszedni, ha ilyen hero van, azt azonnal ki kell szedni, legalább scouter heronak. Fontos, hogy annál többet tud lépni egy adott nap a hős, minél gyorsabb unitok vannak nála. Egy scouter heronál, egy-két több hp-s unit (nem lvl1) bőven elég, főleg ha relatív nagyobb a unit speedje. Egy példával. 'A' hősnek van x lépéspontja egy napra, 'B' hősnek ugyannyi, mint 'A'-nak, az egyetlen különbség, hogy az 'A'-hősnél egy darab zombi van, a másiknál, pedig egy darab vámpír. 'B' hős többet tud lépni, mint 'A'.
Hirtelen ennyi jut eszembe, kérdezzetek bátran.
Member
Gold: 250.00
Feb 3 2011 02:49pm
"Fontos, hogy annál többet tud lépni egy adott nap a hős, minél gyorsabb unitok vannak nála."

ez mióta van igy?
valahogy ezt soha nem vettem eszre....
Member
Feb 3 2011 02:54pm
Quote (Ateec @ 3 Feb 2011 22:49)
"Fontos, hogy annál többet tud lépni egy adott nap a hős, minél gyorsabb unitok vannak nála."

ez mióta van igy?
valahogy ezt soha nem vettem eszre....

Pontosabban leírva itt van, függ attól is, hogy milyen terepen vagy. ^^

http://www.heroesofmightandmagic.com/heroes3/movement.shtml
Member
Gold: 250.00
Feb 3 2011 02:58pm
Quote (ecneB @ 3 Feb 2011 22:54)
Pontosabban leírva itt van, függ attól is, hogy milyen terepen vagy. ^^

http://www.heroesofmightandmagic.com/heroes3/movement.shtml

nagoyn regota tolom de ezt nem tudtam
a terrain tulajdonsagokkal tisztaban voltam ,de ez a lassu mg gyors leny egy hulyeseg....
akkor azt is nezzuk meg hogy a speed az a kezdemenyező értéket határozza meg és ergo ha van yolan tárgyad ami ad +speedet akor gyorsabb lez a hős is?
kicsit szkeptikus vagyok edzzel kapcsoalatban.
ha ez igy van az nem egy jo dolog, mivel épp a gyors lények a legdurvábbak (ld sárkányok) és akkor azt büntetik aki lassú lényekkel megy előre...
kicsit unfairnek érzem
na de mind1
Member
Gold: Locked
Feb 3 2011 02:58pm
Aki szereti a h4-et mindenképpen próbálja ki a Draconic nevű pályát. Max szintet lehet elérni rajta.
http://www.maps4heroes.com/forum/opinions.php?map_id=348&game=4
Member
Gold: 0.00
Feb 3 2011 05:47pm
Na elkezdem én is a krityo kedvenceit kiváncsi vagyok meddig birom :)
Go Back To Magyar Topic List
Prev14344454647118Next
Add Reply New Topic New Poll