Quote (Zsiroska @ Tue, Jun 24 2008, 11:10am)
pákó -> szánalmas, hogy az emberek ennyi pénzt tudnak összehozni semmittevésből. az aki mindennap reggeltől estig dolgozik keményen, nem keres annyit mint az olyanok, mint pákó. nem beszélve a népbutitásról ami megy, teszem azt balázs-mónika-győzike show, igazság ára, és a hasonló szinvonalon lévő műsorok. komolyan azt vettem észre már rég, hogy a tv/médium, azt sugallja az azt nézőkkel, hogy nem kell dolgozni, legyünk eszméletlen buták, vagy tudjunk jól dumálni, tudjunk arcokat vágni, és BANG -> profit. Küldött nekem valaki egy linket, amiben az igazság árában, egy 70-80 év körüli nőtől kérdezték meg, hogy szereti-e a szexis fehérneműket. Leblokkoltam, hogy valaki ezt nézi esténként, és élvezi... a győzike-mónika-balázs showról ne is beszéljünk... lassan nem tudom eldönteni, hogy én vagyok a hülye, hogy nem nézem, vagy mások, akik nézik. Persze az én véleményem úgy se változtat semmin, a felnövekvő fiatalság úgy is nézni fogja, és további hasonló műsorok fognak megjelenni, mert van rá igény... Tehát fölöslegesen töltöttem el újra 2 percet az életemből, hogy ezt leirtam, /rofl
Nem téged akartalak ezzel támadni uberpro123, hogy linkelted, ne szivd mellre.
ezekben is csak ugynevezett prolihumor van..
az ilyen színvonaltalan műsorok hamar el fognak tunni...
csak sajnos van rá igény... :s
pákóról meg annyit h én sajnos talalkoztam vele élőben és tényleg 1 vadparaszt

ugyanakkor vannak vicces beszolasai de amugy ha tvt v kamerat lat szegeny nagyon huje..