Quote (lacketto @ 18 Jan 2015 22:38)
Elárulom neked, hogy ez az egész őrület, ami mostanra eluralja a szexualitást, nos, ez kérlek szépen a legbrutálisabb folytatólagosan elkövetett erőszakból és emberkereskedelemből került a köztudatba. Egy nagy néphülyítés áldozatai mindazok a nők, akik vagy kényszerből megcsinálják, vagy megcsinálják akár örömmel, miután a megfelelő agymosásnak köszönhetően azt képzelik, hogy nem létezik jó szex szopás és mélyszopás nélkül.
EZ EGY BAROMSÁG!
Persze messze álljon tőlem, hogy általánosan azt mondjam, egyetlen nőnek sem okoz örömöt. Ha neked igen, én nem vitatom el. Arról sem beszélek, nekem mi okoz örömöt és milyen formában. Tudod, én mondtam sokszor, én egy szexfüggetlen ember vagyok, ami azt jelenti, hogy jelen élethelyzetemben pl nemhogy nem hiányzik, de gyakorlatilag eszembe sem jut a szex, ha meg a járulékos elemeire gondolok (úgy, mint férfi és időbefektetés, továbbá érzelmi problémák) akkor azt mondom, nincs egálban az öröm, amit egy férfi adni tud mindazzal, amennyit elvesz tőlem, úgyhogy kösz, de nem. És lám, így is élek és jól vagyok és teljesnek érzem az életem.
Szerintem nincs olyan férfi ezen a földön, aki hozzám hasonló élethelyzetben van, s ugyanezt mondaná. Én még csak olyan pasikkal találkoztam, akik ha nem dugtak, akkor folyton ríttak emiatt.
Nha ezt biztos, hogy nem anyad irta.