d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > General That Feel When Topic > Mutasd Ki érzéseid
Prev1437443754376437743785001Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
May 8 2015 07:52am
Quote (BmA_BeMyAngel @ 8 May 2015 15:48)
ha elönnének az ufók és látnák hogy a 2x akkora ember mennyire iszonyatosan retteg a kis törékeny nősténytől, akkor kurvára nem értenék hogy mit néznek

Néha én magam sem ertem ezt. De mar az is nagy szo h leültem mellé, máskor egy lepukkant csöves mellé is szívesebben ültem be mint egy lányhoz.
Member
Gold: 1,630.69
May 8 2015 07:58am
Quote (josheide @ May 8 2015 02:49pm)
Ki mondta, hogy maradj Svajcban?

Milyen jegyeid vannak? Mit tanultal eddig?

Magyarorszagon 8 altalanos 5ös atlag (minden 5ös kiveve technikat! XD)

Kettannyelvü giminek 0. osztalya (angol), ott asszem 4es voltam.

1 evet tanultam nemetül

Utana megcsinaltam egy osztalyt itt ami a 9.-nak felelne meg magyarorszagon (itt kesöbb kezdik az altalanost meg egy evvel tovabb is tart).

Most meg elvegeztem egy 3 eves sulit meg egy eves gyakorlatot hozza, hivatasos programfejlesztö es könyvelö vagyok.

Van c2 angol meg b1 olasz nyelvvizsgam, ha nagyon muszaj nemetböl is le tudnam tenni de sajnalom ra a penzt.

Annyi van meg hogy ha elhagyom Svajcot huzamosabb idöre akkor löttek a mostani engedelyemnek, es akkor valoszinüleg sosem jöhetek vissza. Probaltam kerni allampolgarsagot igy 6 ev ittlet utan, de elutasitottak.
Member
Gold: 5,390.00
May 8 2015 08:15am
Quote (Karan2_Returned @ May 8 2015 02:32pm)
Generaciombol nem talalkoztam meg olyan csajjal akivel par perc beszelgetes utan nem azon jart volna a fejem hogy de hülye szegeny.

a hulye nok amugy gyakorlasnak nagyon jok

most ha talalkoznal egy okos magabiztos novel, valoszinuleg zero eselyed lenne nala
Member
May 8 2015 08:44am
rékécet kaptam az elmúlt 10 oldaltól
hálistennek csak egy részhalmazát olvastam végig, de az nagyon fájt
Member
Gold: 1.00
May 8 2015 08:53am
Quote (jarabekg @ 8 May 2015 16:15)
a hulye nok amugy gyakorlasnak nagyon jok

most ha talalkoznal egy okos magabiztos novel, valoszinuleg zero eselyed lenne nala

Az önbizalomhiány nagyon sutának tud feltüntetni, egy egyébként intelligens embert, és sokszor a jó kiállás pedig sokkal jobbnak egy butát.
Lehet őt is tök hülyének nézné egy magabiztos okos csaj, akkor is ha nem az.

------------------------------------------------------------------

Siettem a suliba, a hévnél bemondták, hogy indul, elkezdtem futni, gondoltam az utolsó ilyen megkerülős korlátot átugrom....
Az ugrás még sikerült is, de az érkezésnél kiment a bokám, és a másik lábamat nem sikerült kirakni és bevertem a térdem, de úgy, hogy arra érkeztem...

Már itthon vagyok, de fáj az egyik lábamon a bokám a másikon a térdem, és eléggé. Esélyes, hogy minimum a bokám bedagadjon holnapra. A térdemen talán megúszom egy folttal.

This post was edited by CyberPunk666 on May 8 2015 08:53am
Member
Gold: 4.20
May 8 2015 08:55am
Quote (CyberPunk666 @ 8 May 2015 15:53)
Az önbizalomhiány nagyon sutának tud feltüntetni, egy egyébként intelligens embert, és sokszor a jó kiállás pedig sokkal jobbnak egy butát.

Siettem a suliba, a hévnél bemondták, hogy indul, elkezdtem futni, gondoltam az utolsó ilyen megkerülős korlátot átugrom....
Az ugrás még sikerült is, de az érkezésnél kiment a bokám, és a másik lábamat nem sikerült kirakni és bevertem a térdem, de úgy, hogy arra érkeztem...

Már itthon vagyok, de fáj az egyik lábamon a bokám a másikon a térdem, és eléggé. Esélyes, hogy minimum a bokám bedagadjon holnapra. A térdemen talán megúszom egy folttal.

a feher ember nem tud ugrani
Member
May 8 2015 08:57am
Quote (CyberPunk666 @ May 8 2015 02:53pm)

>futni
>ugrani
nem tudom mikor csináltam utoljára ilyet
ja de, betonon futottam ~50 métert és úgy tönkrement a térdem, hogy járni nem bírtam egy hétig
nn
Member
Gold: 280.00
May 8 2015 08:59am
Quote (CyberPunk666 @ May 8 2015 03:53pm)

Ez egy jel, hogy ne legyen medencéd
Member
Gold: 1.00
May 8 2015 08:59am
Quote (llllllllllll @ 8 May 2015 16:57)
>futni
>ugrani
nem tudom mikor csináltam utoljára ilyet
ja de, betonon futottam ~50 métert és úgy tönkrement a térdem, hogy járni nem bírtam egy hétig
nn

Én se csináltam ilyet évek óta, de nagyon el kellett érnem a hévet, ami amúgy sikerült, de gondolom azért meg a tükörben látott a vezető ^^
Go Back To Magyar Topic List
Prev1437443754376437743785001Next
Closed New Topic New Poll