Quote (fahrii @ May 8 2015 02:45pm)
Beültem buszon egy szép csaj mellé, gondoltam le kell gyoznom a felelmemet (egy sorral mögöttem egy csaj banda ült 3an egy 4es helyen ülhettem volna közéjük is de egyrészt az mar hardcore mode másrészt amikor felszálltam az egyik szolt a többinek és végig bámultak mígle nem ültem, ha közéjük ültem volna be annak beláthatatlan következménye lett volna). Beültem a csaj mellé, probaltan minel szelebbre húzódni h elférjen (és ne kelljen hozzáérnem), néha odapillantottam (probaltam alcazni mintha az ablakon akarnék kinézni), egyszer viszont elkapta a tekintetem, hirtelen ösztönösen kellett cselekednem és elővettem a telefonom tanulni. Láttam h nézett meg nézte mit tanulok, illetve kihúzta magát, szerencsere leszállt az előbb. Mikor összenéztünk hirtelen felment 200ra a pulzusom azthittem elájulok, ezt megúsztam most :S
Ismerös, összenezünk csajjal azt rögtön elnezek. Az a trükkje amugy hogy gondolj valami teljesen masra es nezz a csaj fele, akkor azt hiszi hogy öt nezel es van önbizalmad. En dota meccseket szoktam visszajatszani a fejemben miközben szemezek valakivel.