Quote (josheide @ May 8 2015 12:57pm)
Dunno ti mernokistenek milyen gyakornoki melokat csinaltok, de nekem mindig annyi munkat adtak, hogy eselyem se legyen lazsalni.
Mindig volt egy hosszutavu projektem, heti feladataim, napi feladataim.
Ha vegeztem ami epp surgos volt akkor haladtam a kevesbe surgos fele, de valahogy sose lett vege.
Es akkor neha jottek meg az ilyen 2 oran belul negyen csinaljatok meg feladatok.
mert szarul csinaljatok a dolgotokat. te tarsadalomtudomanyokkal foglalkozol, es a tarsadalom egy rakas szar, akarhova nezek problemak.
mi meg rendes tudomanyokkal foglalkozunk, a hidak allnak, az autok mennek, a bombak idoben robbannak.
Quote (ZaturekManfred @ May 8 2015 12:31pm)
Természetesen. 3 nyarat töltöttem el egy multinál (Flextronics), humánon, PM-en, Quality-n és logisztikán.
Egyszer pl. egy adatbázist kellett rendbe tenni, hogy statisztikát tudjanak készíteni a hibás alkatrészekről. Úgy számolt a főnök, hogy 2 hétig elleszek vele, tipikus több ezer soros Excel táblák, senki nem szeret velük foglalkozni. Egy hét után kész voltam, odamentem, hogy mi a következő munka, de el volt havazva a saját dolgával, úgyhogy menjek szépen a helyemre és foglaljam el magam, amíg kitalál valami mást. Úgyhogy 2 napig netezgettem és senki nem szólt meg érte. Nyilán ha akar valamit, akkor majd szól, ennyi.
ha vissza akarsz menni hozzajuk, biztosan van ra igeny mert a flextronics az meg most is egy kupleraj