Quote (BmA_BeMyAngel @ 8 May 2015 12:01)
amugymeg ha annyira szorgalmas lennél akkor odamennél a főnöködhöz az ilyen üresjáratokban hogy adjon valamit, és nem jspn recskáznál
főleg hogy mennyire előadtad korábban hogy aki nembírja megcsinálni az egyetemet mekkora lusta állat meg te mekkora faszagyerek vagy, aztán nézzél magadra mit művelsz az értékes gyakornoki óráiddal, amikor tanulhatnál
Quote (BmA_BeMyAngel @ 8 May 2015 12:44)
egy gyakornoki pozíciónak arról kéne szólnia, hogy minél többet tanulj és új ismereteket szerezz, nem arról hogy 2 napig netezgess fostos órabérért, mert annak aztán kurvára semmi értelme nincsen azon kívül hogy kapsz a semmiért párezer forintot. persze van akinek már ez is achievement, de szerintem szánalom.
de lehet csak túl magasak az elvárásaim, végülis vannak akiknek ennyi az életcéljuk hogy minél kevesebb energiabefektetéssel elrecskázgassanak a világba aztán megdöglenek oszt' jóvan, lásd senee
azzal, hogy a főnöködnél pattogsz még nem biztos h új ismereteket szerzel
megismerkedsz a projekt kis világának a dolgaival és 2 hét alatt mindent tudsz aztán pá, nem fejlődsz csak dolgozol
nálunk bevett szokás, hogy a saját pet-projektjein dolgoznak az emberek, mert az elmélet és gyakorlat kiegészítik egymást
legutóbbi negyedéves reviewba magamról pár napja oda tudtam írni, hogy elolvastam 6 könyvet; tanulmányoztam, megértettem és alkalmaztam szintén legalább 6 új technológiát
http://i.imgur.com/ocxyFTI.pngúgy hogy 7-8 éve dolgozom... szóval szó sincs gyakornokosdiról
és mi köze a projekthez? hát semmi
többet ér mintha azt írnám, hogy kielégítettem a projekt igényeit? ja, mert az nem teljesítmény, hanem elvárás
szóval tldr: mindenki egy gyakornok haláláig (csak könyörgöm ne írjátok le mégegyszer ezt a szót)
This post was edited by Anarkin on May 8 2015 06:01am