Quote (Panzer88 @ 4 Jan 2013 20:09)
Látszik a tudatlanságod. Nehogy megmagyarázd nekem, hogy az a jobb ami a konditerembe a sok tömegnövelő szertől mérgezve 1 hónap alatt lesz, mint ami a sok évnyi kemény fizikai munka alatt lesz. Hiába lesz 3x akkora keze valakinek a sok szertől, de nem lesz erős. Mondom, sok olyant lenyomtam már, akinek legalább 2x akkora keze volt és fel volt puffasztva minden szarral... Elküldenék egy olyant fát hasogatni egész nap, szerintem estére leszakadna a keze. Ja és nem tartom magam keménynek, mielőtt ez jönne le belőle.
Hát lehet hogy ebbe is van valami xD
elmondom a konditerembe járás lényege az, hogy nagyobbak legyenek az izmaid,erősebbek. Attól még vki nem fog jobban bunyyózni ( max azért mert az izomtömegtől nehezebb, ezért nehezebben tudják fellökni) meg a szkander kb fullosan a taktikára megy, nézd meg a szkander bajnokok a szaknderbe kurvajók, de fekvenyomni lehet h nem nyomna sokkal többel mint egy átlagember. MIndig abba leszel jó, amit gyakorolsz, Igaz h annyira nem ellenőrzik a tápkiegeket, de attól nem mérgező szarok, meg ugyanolyan kemény edzés és diéta kell mellette, és nem holmi csodaszer ami "egyből feljúj" Meg ez a fel van puffasztva, látszik rajta, hogy hozánem értő, legfeljebb a magasabb testzsírtól tűnhet úgy hogy fel van "puffadva" de attól az még ugyanolyan izom lehet, nem levegő. És nyilnán a kondi nem kizárólag állóképességre megy, tehát lehet h egy nagydarab kondis aki x kgval nyom fekve nem tudna órákon át kapálni a tűző napon, mint egy farmer, aki már sok éve ezt csinálja, ez a munkája. Gyere itt a " természetes erővel, nyomorék