Quote (josheide @ Feb 9 2014 05:55pm)
Ez nem igaz. Ha rovid ideig is, de eltem Londonban is es valamilyen szinten probaltam megerteni az ottani bevandorlasi kulturat.
Teljesen egyet kell ertsek veled abban, hogy az angolok baromira elbasztak a bevandorlasi politikajukat, mert semmilyen szintu integraciora nem kenyszeritik a frissen letelepedett embereket.
Valtoztatni kene, de nem kene bezarni a hatarokat.
miért ne kéne bezárni a határokat? miért baj az, ha valaki úgy gondolja, hogy nem osztja meg az ősei és őáltala felépített országot és az ország pénzét ilyen csöves országokból érkezettekkel akik max annyit tesznek hozzá a kultúrához, hogy megnövelik az aidsesek és az erőszakos bűncselekmények számát.
énis szívesen elmennék svájcba meg ilyen helyekre hogy több pénzt kapjak a munkámért, meg jobbak legyenek az életkörülményeim, de teljesen megértem hogy azok akiknek az az OTTHONA, ott születtek, ezt nem hagynák szívesen, még akkor sem ha egyébként hasznos része lennék a társadalomnak. főleg hogy a színesbőrű bevándorlók nagy része nem az, és ez nem rasszizmus, hanem felmérésen alapuló statisztika, amiket most nemfogok megkeresni meg dobálózni velük, mert ennyire nem unatkozom azért. ha érdekel ott a google