Quote (cowding @ Aug 31 2021 09:19pm)
plug in hybrideket néztem mostanában, elég jó h + 500k-1 milla csak az a funció h "plug in" a hibridhez képest
de mondjuk 10-12 milláért meg már olyat kapni aminél sose kéne több reálisan, csak én is 5 magasságában szeretnék :D
és a legnagyobb problémám atm, hogy amilyen gyorsan fejlődik az elektromos/okos autó piac ezekből még nagyon régebbit se tudok nézni mert az fele ilyen okos nincs
Detto, kinézek egy autót és elkezdek utánanézni, kb mindenhol azt látom, hogy ne vedd meg, ha már ennyit költesz, fél millió többletért van jobb! És akkor elindulsz 3 milióról és már 6nál tartasz de ugyanúgy "még egy kicsit és van jobb" hát afaszombamá'.
Priusnál ez jól látható, sima p3 2.5milliótól indul, plugin meg 3.5-től.
Ne is mondd az okosságot... Épp egy V60 PHEV-et néztem meg mikor elindultam hazafelé, kiakarok sorolni a főútra, előttem suzuki. Elnézek balra látom h nem jön senki, mennék előre mire visszanézek ÁLL A FÉKEN A BUZI persze neki csorgok arohadtéletbe azt hittem már rég nincs ott..."jaj mert hát itt 120-al szoktak menni jaj"
Nna, V60-ban van ráfutás vészfékezés, az megállt volna helyettem...

Quote (Cpt_Ghost @ Aug 31 2021 09:20pm)
suzuki vitara pont megfelel ennek (bar az hogy android auto mit takar azt nemtom, gondolom kompatibilis android telefonnal is) es az ilyen 6-7 millio
Vitara csak mild hibrid, nem rendes hibrid nemhogy plugin. Ráadásul 5.7milliórt a fapad van, egy rendesen felszerelt példány 7milla. Namost 6milláért van 6 eves Passat GTE, 5-ért meg 6 éves V60 Phev, kicsit más dimenzió mindkét autó és ha nem is újak, nem is túl régiek
Quote (josheide @ Aug 31 2021 11:07pm)
Damn son honnan van 6 milliod egy kocsira?
Nem mondtam, hogy van, nem mondtam, hogy nekem, de egyébként sincs hozzá közöd