Quote (MarcusD @ 15 Jul 2021 01:10)
rip. én se nagyon foglalkoztam szájhigiéniával kiskoromban, gondoltam ha már itthon vagyok egész évben akkor elmegyek fogorvoshoz egy checkre, mindkét oldalon alsó bölcsességfog 90 fokos szögben nyomta a többit, azokat kikapták (plusz felül is gondolom azért mert nincs értelme ott fognak lenni ha alul nincs) és szerencsére sok gond nem volt vele, faszán begyógyult mindkettő 4-5 nap alatt. aztán betömték vagy 8 fogamat kb 6 alkalom alatt kek
sajnos tanácsot nem tudok adni mert faszán ment minden és azóta nincs gondom vele de gl
Az elsot amit kivettek az a bal felso volt, az nagyon sima volt, par nap alatt begyogyult, utana kb masfel evig semmi problemam nem volt, aztan a jobb also kezdett buziskodni, nekem is feloldalasan nott, bele a masik fogamba, ugyhogy kivetettem, most meg a bal also csinalja ugyan ezt de ez viszont most jobban bassza az egesz szamat, konkretan faj az alkapcsom fultol lefele.
Erdekes hogy neked utana tomtek be es 6 alkalom kellett hozza. Nekem megcsinaltak masfel ora alatt a 7 fogamat, bar mondjuk nekem az inyem alatti reszen kezdtek el tonkremenni a fogaim es feher tomest kellett mindenhova csinalni, de annyira kezdetleges volt a szuvasodas hogy erzestelenitot se kaptam a csiszolashoz.
Ez a bal also ami kijon majd remelhetoleg szombaton vagy vasarnap:

Ez meg a jobb felso amit azutan szednek ki ha a balos mar ok: