Quote (MarcusD @ 14 Jul 2021 21:22)
dafuk nekem egy oldalon egyszerre húzták ki, és simán tudtam enni mindent amit lehetett másik oldalon amíg a másik gyógyult
ez ilyen kínai_egészségügy.jpeg vagy csak ekkora szopás van a fogaiddal amúgy
N, csak az en fogaim ilyen szarok, nagyon keskeny alkapcsom van es a bolcsessegfogak nyomjak szet az also fogsoromat. Mar banom hogy nem egyszerre vetettem ki ahogy te is, egyik oldal off aztan ha begyogyult akkor meg a masik, mindig csak azokat kezeltettem amikkel problema volt.. Ma viszont nem vettek meg ki mert begyulladt az inyem ugyhogy most zabalom a gyogyszert es talan szombatra lemegy annyira hogy kiveszik. Ma csak a feher tomeseket csinaltak meg, amik amugy is esedekesek voltak, nagyon szep lett tbh, nagyon meglepett. Viszont a sok cukros lonyalat muszaj lesz elhagyni, ha folytatom tovabb akkor 2-3 evente cserelni kell a feher tomeseket, ha viszont vigyazok rajuk akkor akar 6-7 evig is birni fogjak.
A kovetkezo meg valoszinuleg fogszabalyzo lesz az alsora, nem tudom meg hogy mit fogok, vannak ezek a kiveheto muanyag fogvedo szerusegnek latszo fogszabalyzok, lehet hogy azt beprobalom elsonek ha nem olyan veszes az ara.
Igazabol 16-17 eves koromig szartam bele a szajhigeniaba, az alap fogmosas mindig megvolt reggel-este de a sok moslektol amit megittam elgyengultek nagyon a fogaim es most szopok vele, de mostmar tenyleg offolom a kolat meg ilyen szarokat mert igy is majdnem sirtam hogy mennyit fizettem a 7db feher tomesert..