d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > General That Feel When Topic > Mutasd Ki érzéseid
Prev1432743284329433043315001Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 1.00
Apr 30 2015 11:05am
Quote (jarabekg @ 30 Apr 2015 18:45)
bochnal mint rabszolga mernok gyakornok (ahonnan az osszes csoporttarsam fel ev utan sikitva menekult)

Itt a mechasoknak csak nagyon fos melók vannak, amiket bármilyen mérnök megcsinál.
Ide szinte csak villanyász meg infos kell.

Egyébként nagyon emberbarát hely, ők miért menekültek sikitva?
Én olyan részleg olyan projektjén dolgozom, hogy mi szolgáljuk ki vele az egész világot (fő projekt és az egész itt van, ez Mo viszonylatban extrém ritka).
Ezzel azért fel lehet vágni egy állásinterjún.
Nem csicska bedolgozás.
Member
Gold: 10,257.50
Apr 30 2015 11:07am
Nekem csak annyi kérdésem lenne, hogy mit csinál egy menedzser egy ilyen cégnél.
Member
Gold: 0.00
Apr 30 2015 11:08am
Quote (CyberPunk666 @ Apr 30 2015 05:05pm)
Itt a mechasoknak csak nagyon fos melók vannak, amiket bármilyen mérnök megcsinál.

Én olyan részleg olyan projektjén dolgozom, hogy mi szolgáljuk ki vele az egész világot (fő projekt és az egész itt van, ez Mo viszonylatban extrém ritka).
Nem csicska bedolgozás.

én meg egy előfejlesztő/kutató csoportban dolgozok, ami nem csak király és rengeteget tanulok, de olyan dolgokat látok, ami szériába leghamarabb 20 év múlva kerülnek
robot rabszolga munka :~~~~~))))))))))))))))
jara és az élettapasztalatai

Quote (jarabekg @ Apr 30 2015 05:01pm)

3 sracrol tudok, ok mind mintatanterv szerint haladtak, a csoporttarsat ugy ertettem, hogy egyutt kezdtuk.

valoszinuleg jobban kepzettek es okosabbak is nalad ^^

de jolvan gurgu, ha attol jobban alszol, akkor hidd csak azt, hogy hiaba keres valaki jobban nalad, hiaba van magasabb beosztasban A VILAGON SENKI nem vegez nalad hasznosabb munkat AZ EG EGY ADTA VILAGON

es ezennel hivatalosan bocsanatot kerek, toled, az emberesigtol es mindenkitol, amiert egy profi recruiter azt gondolhatja, hogy alkalmas lehetek 2 kepzessel meg 3 nyelvvel a hatam mogott egy junior manageri allasra :>

jaj jara..

This post was edited by llllllllllll on Apr 30 2015 11:09am
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Apr 30 2015 11:08am
Quote (Genthor @ 30 Apr 2015 18:07)
Nekem csak annyi kérdésem lenne, hogy mit csinál egy menedzser egy ilyen cégnél.

jellemzően a PM forwardolja a leveleket
Member
Gold: 0.00
Apr 30 2015 11:11am
valószínűleg nálunk pont az ilyen emberek miatt preferálják, hogy x év fejlesztés után lehet belőled team leader / manager
Member
Gold: 5,390.00
Apr 30 2015 11:13am
Quote (CyberPunk666 @ Apr 30 2015 06:05pm)

Nem csicska bedolgozás.

mert gyakornokkent semmi megbecslest nem kaptak a munkajukert, es rajottek, hogyha neha elmennek statisztanak vagy rakodni az kevesebb ido es tobb penz, es ugyan az a rabszolga munka.

egyebkent egyikuk tesztmernok volt (nem csodalom hogy utalta) masik ketto meg valamilyen villamos beosztasban volt, az egyik felallt a projekt kozepenel, masik meg elment mert kapott jobb lehetoseget kisebb cegtol

en nem akarom elvitatni a jelentosseget meg kivallosagat annak amit csinaltok, es egesz biztos vagyok abban, hogy ti is jobban orultok olyan managereknek akiknek legalabb egy minimalis technologiai erzeke/tapasztalata/erdeklodese van, raadasul fiatal is, ezert inkabb veletek dolgozik mint felettetek, elvegzi azokat az olyan interperszonalis munkakat amiket ti ugyse szeretnetek megcsinalni

oszinten nem ertem gurgu miert nem kepes elismerni, hogy akar alkalmas lehetek ezen munka elvegzesere, ne adj isten meg jol is csinalnam ^^
Member
Apr 30 2015 11:14am
Quote (jarabekg @ 30 Apr 2015 18:22)
arra, meg hogy mennyire fognak komolyan venni, azt tudom mondani, hog igazabol ha nem is tudom megcsinalni helyettuk, de legalabb van annyi ralatasom a mecha miatt, hogy megerteni viszont meg fogom tudni, szoval szerintem ezzel sem lesz gond

Amit te meg fogsz érteni a tudásoddal, arról nem lesz vita. A vita olyanokon lesz, ahol a szakemberek ütköztetik a szaktudásukat.
Lófaszt sem fog érteni belőle.

De egyébként nem is kell. A feladatok részletei nem a menedzserekre tartoznak. Arra szakmai vezető van. A menedzser a menedzseri kérdésekkel foglalkozik.
Member
Gold: 4.20
Apr 30 2015 11:18am
minden postot elolvasok

de tenyleg
Member
Gold: 5,390.00
Apr 30 2015 11:18am
Quote (CyberPunk666 @ Apr 30 2015 06:14pm)
Amit te meg fogsz érteni a tudásoddal, arról nem lesz vita. A vita olyanokon lesz, ahol a szakemberek ütköztetik a szaktudásukat.
Lófaszt sem fog érteni belőle.

De egyébként nem is kell. A feladatok részletei nem a menedzserekre tartoznak. Arra szakmai vezető van. A menedzser a menedzseri kérdésekkel foglalkozik.

gurgu kezebe nagyon szivesen beleadnek egy projektmenedzsment konyvet, hogy ertse az egesznek a lenyeget

fura, hogy ennyivel jobban ralatsz az egszre mint o, pedig elvileg ugyan ott dolgoztok

mondjuk 5 evvel azert oregebb vagy nala, de akkor is
Member
Apr 30 2015 11:24am
Quote (jarabekg @ 30 Apr 2015 19:13)
mert gyakornokkent semmi megbecslest nem kaptak a munkajukert, es rajottek, hogyha neha elmennek statisztanak vagy rakodni az kevesebb ido es tobb penz, es ugyan az a rabszolga munka.

egyebkent egyikuk tesztmernok volt (nem csodalom hogy utalta) masik ketto meg valamilyen villamos beosztasban volt, az egyik felallt a projekt kozepenel, masik meg elment mert kapott jobb lehetoseget kisebb cegtol

en nem akarom elvitatni a jelentosseget meg kivallosagat annak amit csinaltok, es egesz biztos vagyok abban, hogy ti is jobban orultok olyan managereknek akiknek legalabb egy minimalis technologiai erzeke/tapasztalata/erdeklodese van, raadasul fiatal is, ezert inkabb veletek dolgozik mint felettetek, elvegzi azokat az olyan interperszonalis munkakat amiket ti ugyse szeretnetek megcsinalni

oszinten nem ertem gurgu miert nem kepes elismerni, hogy akar alkalmas lehetek ezen munka elvegzesere, ne adj isten meg jol is csinalnam ^^

Olyan megbecsült vagyok, hogy épp csak le nem szopnak.

A teszteseknél mechás? Akkor requirementeket ír vagy CAD-ben hálóz. Mindkettő olyan, hogy bármilyen mérnök megcsinálja.

Hosszabban majd otthonról. Telefonról szar írni.

A fizetés szar persze. Heti 40 órára csak ilyen 110 jön.
De a neves gyakornoki helyeken ennyi. Ahol jobb pénzt kapsz, ott nincs akkora marketing értéke a gyakorlatodnak.
Lenne havi 160k-s meló is, de a noname bt random munkája fele zsebbe csak rövid távon jobb.

This post was edited by CyberPunk666 on Apr 30 2015 11:27am
Go Back To Magyar Topic List
Prev1432743284329433043315001Next
Closed New Topic New Poll