d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > General That Feel When Topic > Mutasd Ki érzéseid
Prev1432643274328432943305001Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 1.00
Apr 30 2015 10:05am
Quote (llllllllllll @ 30 Apr 2015 18:00)
juniorként, 0 szakmai tapasztalattal ez abból fog állni, hogy semmit nem lesz bent és otthon se fog semmit csinálni

Főállású lesz, tehát nem gyakornok.
Rendes adózás és rendes fizetés. Kitapossák belőle a munkát, a kötetlen munkaidő meg a napi 7 óra meetingen felül értendő...
Tudod hogy szokott lenni, a valóság meg a kezdeti ígéretek.

Kötetlen munkaidő, igazodunk a sulihoz, de ezen a meetingen legyél bent, ez meg határidős feladat stb...
Member
Gold: 5,390.00
Apr 30 2015 10:22am
Quote (CyberPunk666 @ Apr 30 2015 05:05pm)
Főállású lesz, tehát nem gyakornok.
Rendes adózás és rendes fizetés. Kitapossák belőle a munkát, a kötetlen munkaidő meg a napi 7 óra meetingen felül értendő...
Tudod hogy szokott lenni, a valóság meg a kezdeti ígéretek.

Kötetlen munkaidő, igazodunk a sulihoz, de ezen a meetingen legyél bent, ez meg határidős feladat stb...

tisztába vagyok vele hogy ez lesz
a szerencsém annyi, hogy nekem jár (elvileg) egyéni tanrend a két szak miatt

gurgut nem ertem mit vergodik, szerinte egy vallalatnal csak a mernokok dolgoznak vagy wtf? ^^

arra, meg hogy mennyire fognak komolyan venni, azt tudom mondani, hog igazabol ha nem is tudom megcsinalni helyettuk, de legalabb van annyi ralatasom a mecha miatt, hogy megerteni viszont meg fogom tudni, szoval szerintem ezzel sem lesz gond

a ceg maga egyebkent az ami ennyire vonz, kb mintha egy nagy meretu szilikon volgyi it startup lenne (szellemisegre konkretan az), raadasul csak nagy amerikai cegek a partnereik. Utazni is lehet majd veluk (vagy kell h3h3), amerikaba lengyelorszagba angliaba hollandiaba akar...

en nagyon fogok orulni ha megkapom, semmi esetre sem akartam volna 5-10 evet szopni mernokkent egy csoportvzetoi pozicioert ahonnan aztan istentudj hogy tudnek feljebb torni, es ez igy jobb mindenkinek

This post was edited by jarabekg on Apr 30 2015 10:34am
Member
Gold: 69.85
Apr 30 2015 10:27am
Quote (jarabekg @ 30 Apr 2015 18:22)

gurgut nem ertem mit vergodik, szerinte egy vallalatnal csak a mernokok dolgoznak vagy wtf? ^^

Igen.
Member
Gold: 0.00
Apr 30 2015 10:37am
Quote (jarabekg @ Apr 30 2015 04:22pm)

arra, meg hogy mennyire fognak komolyan venni, azt tudom mondani, hog igazabol ha nem is tudom megcsinalni helyettuk, de legalabb van annyi ralatasom a mecha miatt, hogy megerteni viszont meg fogom tudni, szoval szerintem ezzel sem lesz gond

a ceg maga egyebkent az ami ennyire vonz, kb mintha egy nagy meretu szilikon volgyi it startup lenne (szellemisegre konkretan az), raadasul csak nagy amerikai cegek a partnereik. Utazni is lehet majd veluk (vagy kell h3h3), amerikaba lengyelorszagba angliaba hollandiaba akar...

en nagyon fogok orulni ha megkapom, semmi esetre sem akartam volna 5-10 evet szopni mernokkent egy csoportvzetoi pozicioert ahonnan aztan istentudj hogy tudnek feljebb torni, es ez igy jobb mindenkinek

bazdmeg
dolgoztál már életedben 1 percet is?
esetleg szakmában?
láttál már managert?
Member
Apr 30 2015 10:45am
Quote (llllllllllll @ Apr 30 2015 05:37pm)
bazdmeg
dolgoztál már életedben 1 percet is?
esetleg szakmában?
láttál már managert?

gurgu fel evet volt mernok gyakornok egy multinal, es ismeri az egesz vilagot xdddddd

y eleg sokfele helyen dolgoztam mar kis cegtol kozepes gyaron at a multiig (It-tol az agrariumon at kb mindenhol), raadasul edes jo apam is manazsér, arrol nem is beszelve hogy hany fele tanarom volt mar a ket kepzes meg az evek alatt ^^

de te biztos jobban tudud, mert lehuztal parszor husz orat a bochnal mint rabszolga mernok gyakornok (ahonnan az osszes csoporttarsam fel ev utan sikitva menekult)
Member
Apr 30 2015 10:52am
Quote (jarabekg @ Apr 30 2015 04:45pm)
gurgu fel evet volt mernok gyakornok egy multinal, es ismeri az egesz vilagot xdddddd

y eleg sokfele helyen dolgoztam mar kis cegtol kozepes gyaron at a multiig (It-tol az agrariumon at kb mindenhol), raadasul edes jo apam is manazsér, arrol nem is beszelve hogy hany fele tanarom volt mar a ket kepzes meg az evek alatt ^^

de te biztos jobban tudud, mert lehuztal parszor husz orat a bochnal mint rabszolga mernok gyakornok (ahonnan az osszes csoporttarsam fel ev utan sikitva menekult)

az az egyetlen probléma, hogy akkora pofád van a semmire, hogy eszméletlen
de remélem munkahelyen legalább majd nem tolnak a picsád alá mindent és akkor rájössz, hogy édes kevés vagy bármilyen feladat elvégzésére is
bár lehet apád leszop 1-2 faszt az érdekedben és akkor ott is el leszek kényeztetve, majd kiderül
Member
Apr 30 2015 10:56am
ez az "összes csoporttársam fél év után sikítva menekült" rész meg külön vicces
gondolom ők is 10 éve végzik a mechát, de valahogyan bejutottak, aztán amikor lejárt a kötelező fél év, akkor kibaszták őket, csak így adják elő, hogy ne tűnjön gáznak :~)
sok bme-s gyakornokkal találkoztam sajnos az elmúlt fél évben (főleg villamosmérnökökkel), hát nem vagyok elájulva a színvonaltól, pedig azok még mintaterv szerint is haladnak
képzelem akkor te meg a csoporttársaid milyen hasznosak lehettek egy munkahelyen
Member
Apr 30 2015 11:01am
Quote (llllllllllll @ Apr 30 2015 05:52pm)
az az egyetlen probléma, hogy akkora pofád van a semmire, hogy eszméletlen
de remélem munkahelyen legalább majd nem tolnak a picsád alá mindent és akkor rájössz, hogy édes kevés vagy bármilyen feladat elvégzésére is
bár lehet apád leszop 1-2 faszt az érdekedben és akkor ott is el leszek kényeztetve, majd kiderül

?????? :DDDDD

ne legyel mad, vilag eletedben olyan fonokeid lesznek mernokkent, akik szerinted sokkal rosszabbak nalad minden teren, es semmit nem erdemelnek a josagos sivatol, es egesz biztosan csak azert lesznek ott mert valaki alajuk tolta az arany kissamlit ))

es amiert en ezt nem akartam ugy, hogy raadasul semmit nem elvezek a mernoki hivatasban, mindjart edes keves leszek akarmilyen feladat elvegzesere is :DDD

gr8 logics m8

Quote (llllllllllll @ Apr 30 2015 05:56pm)
ez az "összes csoporttársam fél év után sikítva menekült" rész meg külön vicces
gondolom ők is 10 éve végzik a mechát, de valahogyan bejutottak, aztán amikor lejárt a kötelező fél év, akkor kibaszták őket, csak így adják elő, hogy ne tűnjön gáznak :~)
sok bme-s gyakornokkal találkoztam sajnos az elmúlt fél évben (főleg villamosmérnökökkel), hát nem vagyok elájulva a színvonaltól, pedig azok még mintaterv szerint is haladnak
képzelem akkor te meg a csoporttársaid milyen hasznosak lehettek egy munkahelyen

3 sracrol tudok, ok mind mintatanterv szerint haladtak, a csoporttarsat ugy ertettem, hogy egyutt kezdtuk.

valoszinuleg jobban kepzettek es okosabbak is nalad ^^

de jolvan gurgu, ha attol jobban alszol, akkor hidd csak azt, hogy hiaba keres valaki jobban nalad, hiaba van magasabb beosztasban A VILAGON SENKI nem vegez nalad hasznosabb munkat AZ EG EGY ADTA VILAGON

es ezennel hivatalosan bocsanatot kerek, toled, az emberesigtol es mindenkitol, amiert egy profi recruiter azt gondolhatja, hogy alkalmas lehetek 2 kepzessel meg 3 nyelvvel a hatam mogott egy junior manageri allasra :>

This post was edited by jarabekg on Apr 30 2015 11:05am
Member
Apr 30 2015 11:04am
Quote (jarabekg @ Apr 30 2015 05:01pm)
?????? :DDDDD

ne legyel mad, vilag eletedben olyan fonokeid lesznek mernokkent, akik szerinted sokkal rosszabbak nalad minden teren, es semmit nem erdemelnek a josagos sivatol, es egesz biztosan csak azert lesznek ott mert valaki alajuk tolta az arany kissamlit ))

es amiert en ezt nem akartam ugy, hogy raadasul semmit nem elvezek a mernoki hivatasban, mindjart edes keves leszek akarmilyen feladat elvegzesere is :DDD

gr8 logics m8

őszintén sajnállak
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Apr 30 2015 11:04am
Quote (jarabekg @ 30 Apr 2015 17:22)

bold#1 erre csak azt tudom írni, amit ace írt egy hete: egy angolul tudó titkárnőt is lehetne ennek hívni sokszor. szóval ha így nézzük, valóban nem lesz gondod a dolgok megértésével

bold#2 én látom belülről a céget és inkább nem megyek bele... de a színes kanapékra meg a játszószobás interjúra alapozva azért elég könnyen eljutottál a szilikon völgyhöz

This post was edited by Anarkin on Apr 30 2015 11:04am
Go Back To Magyar Topic List
Prev1432643274328432943305001Next
Closed New Topic New Poll