Quote (llllllllllll @ Apr 30 2015 05:52pm)
az az egyetlen probléma, hogy akkora pofád van a semmire, hogy eszméletlen
de remélem munkahelyen legalább majd nem tolnak a picsád alá mindent és akkor rájössz, hogy édes kevés vagy bármilyen feladat elvégzésére is
bár lehet apád leszop 1-2 faszt az érdekedben és akkor ott is el leszek kényeztetve, majd kiderül
?????? :DDDDD
ne legyel mad, vilag eletedben olyan fonokeid lesznek mernokkent, akik szerinted sokkal rosszabbak nalad minden teren, es semmit nem erdemelnek a josagos sivatol, es egesz biztosan csak azert lesznek ott mert valaki alajuk tolta az arany kissamlit ))
es amiert en ezt nem akartam ugy, hogy raadasul semmit nem elvezek a mernoki hivatasban, mindjart edes keves leszek akarmilyen feladat elvegzesere is :DDD
gr8 logics m8
Quote (llllllllllll @ Apr 30 2015 05:56pm)
ez az "összes csoporttársam fél év után sikítva menekült" rész meg külön vicces
gondolom ők is 10 éve végzik a mechát, de valahogyan bejutottak, aztán amikor lejárt a kötelező fél év, akkor kibaszták őket, csak így adják elő, hogy ne tűnjön gáznak :~)
sok bme-s gyakornokkal találkoztam sajnos az elmúlt fél évben (főleg villamosmérnökökkel), hát nem vagyok elájulva a színvonaltól, pedig azok még mintaterv szerint is haladnak
képzelem akkor te meg a csoporttársaid milyen hasznosak lehettek egy munkahelyen
3 sracrol tudok, ok mind mintatanterv szerint haladtak, a csoporttarsat ugy ertettem, hogy egyutt kezdtuk.
valoszinuleg jobban kepzettek es okosabbak is nalad ^^
de jolvan gurgu, ha attol jobban alszol, akkor hidd csak azt, hogy hiaba keres valaki jobban nalad, hiaba van magasabb beosztasban A VILAGON SENKI nem vegez nalad hasznosabb munkat AZ EG EGY ADTA VILAGON
es ezennel hivatalosan bocsanatot kerek, toled, az emberesigtol es mindenkitol, amiert egy profi recruiter azt gondolhatja, hogy alkalmas lehetek 2 kepzessel meg 3 nyelvvel a hatam mogott egy junior manageri allasra :>
This post was edited by jarabekg on Apr 30 2015 11:05am