d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > General That Feel When Topic > Mutasd Ki érzéseid
Prev1432043214322432343245001Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 4.20
Apr 29 2015 12:59pm
hu geci mennyi tl;dr
Member
Gold: 80.00
Apr 29 2015 01:05pm
Quote (CyberPunk666 @ 29 Apr 2015 20:57)
Mindig ezt tolom? Mit? autista masterrace etc

Nem feltétlenül az a cél, hogy mindenki egy hatalmas kockázattal a világ legnagyobb cégét hozza létre. Alapvetően a legtöbb cégnek egy normál stabil működés az ideális.
A nagyot kockáztat és nagyot szakít az persze mindig ismertebb példa lesz, de az elenyésző kisebbség.

Miért lenne jó főnök az, aki kockáztat? A kockázatba sokan belebuknak.

Itt azt állítja, hogy egyenesen jobb, de nem, ettől nem lesz feltétlenül jobb, lehetnek helyzetek ahol előnyösebb, de így generale kijelenteni, nem, nem nem.
Jah igen, végig kellett volna nézni... Jah nem már a fele előtt elmondja, hogy spektrum és nincsenek teljesen extro és introvertáltak, és még a középen lévő ambivertáltakat is megemlíti.

Miért nem ezzel kezdi?

Egy rakás rizsa végén, ahol először velem személyeskedsz, majd az ő többi mondandóját támadod (mert a korábbi két sornak semmi köze a kérdésemhez és az első kijelentésedhez), vééégre van egy érved a konkrét témában is.

A vezetők nem feltétlenül menedzselnek embereket, vagy legalábbis nem közvetlenül. Miért ne lehetne egy intorvertált ilyen vezető (pl mark cukorhegy vagy bill gates is azok, meg egy csomóan).
De az emberek menedzselése sem feltétlenül lenne akadály, egy csomó ilyet is ismerek. Inkább csak van benned egy sztereotípia (erős negatív előítélet) az introvertáltakkal szemben, pedig az introvertált nem azt jelenti, hogy befordult és hülye.
inkább benned van egy felsőbrendűség érzet etéren, nekem semmi bajom az autistákkal se az introvertáltakkal, én sem vagyok extrovertált ha már itt járunk
en sehol nem allitottam olyat, hogy ne lehetne jo vezeto egy autista, csak azt, hogy igy kijelenteni hogy egyenesen jobbak lennenek (amikor azert valljuk be eleg ritka) egy egetrengeto baromsag

na megyek vissza ladderezni
Member
Gold: 710.00
Apr 29 2015 01:10pm
Quote (GoreKnight9 @ 29 Apr 2015 20:59)
hu geci mennyi tl;dr

cp irta
ugyis csak faszság
Member
Gold: 22,413.07
Apr 29 2015 01:12pm
Quote (CyberPunk666 @ Apr 29 2015 07:57pm)
Mindig ezt tolom? Mit?

Nem feltétlenül az a cél, hogy mindenki egy hatalmas kockázattal a világ legnagyobb cégét hozza létre. Alapvetően a legtöbb cégnek egy normál stabil működés az ideális.
A nagyot kockáztat és nagyot szakít az persze mindig ismertebb példa lesz, de az elenyésző kisebbség.

Miért lenne jó főnök az, aki kockáztat? A kockázatba sokan belebuknak.

Jah igen, végig kellett volna nézni... Jah nem már a fele előtt elmondja, hogy spektrum és nincsenek teljesen extro és introvertáltak, és még a középen lévő ambivertáltakat is megemlíti.

Egy rakás rizsa végén, ahol először velem személyeskedsz, majd az ő többi mondandóját támadod (mert a korábbi két sornak semmi köze a kérdésemhez és az első kijelentésedhez), vééégre van egy érved a konkrét témában is.

A vezetők nem feltétlenül menedzselnek embereket, vagy legalábbis nem közvetlenül. Miért ne lehetne egy intorvertált ilyen vezető (pl mark cukorhegy vagy bill gates is azok, meg egy csomóan).
De az emberek menedzselése sem feltétlenül lenne akadály, egy csomó ilyet is ismerek. Inkább csak van benned egy sztereotípia (erős negatív előítélet) az introvertáltakkal szemben, pedig az introvertált nem azt jelenti, hogy befordult és hülye.

jézusom
ki a fasz olvassa ezt el
Member
Gold: 280.00
Apr 29 2015 01:13pm
Én elolvastam
Szerintem egy ambivertalt a legjobb vezeto, mert azonosulni tud mindenféle alkalmazottjaval és nem szelsoseges
Member
Gold: 1.00
Apr 29 2015 01:15pm
Quote (Cpt_Ghost @ 29 Apr 2015 21:05)
na megyek vissza ladderezni

Most meg összemosod az introvertáltat az autistával, miközben vannak amúgy extrovertált autisták is.

Igen, ha nem mondom, hogy az autisták nyálcsorgató befordult idióták, akkor masterrace rögtön. Mert ugye nincs átmenet csak ez a két véglet.

Mert nem ezzel kezdi, ebben most mi a baj? Ő a hülye, mert 3 mondat után véleményt alkotsz?

Nincs bennem felsőbbrendűségi érzés, te kevered ide az autistát is 5 percenként, miközben semmi köze a témához. Én eddig egyszer sem említettem, te pedig már többször is.
Aztán jön ez a "valljuk be elég ritka". Az egésznek semmi köze a témához csak valahogy el akartad mondani, hogy nincs bajod velük, de hülyék. Ha röviden kéne leírnom.

Meg aztán az érveid után én nem érzem azt a mindent elsöprő idiótaságot, amit sugallt az első megjegyzésed. Inkább csak kételyeket fogalmaztál meg.

Amúgy a nő, aki lehülyézel olyan tapasztalattal rendelkezik a témában, amivel nagy valószínűség szerint te sosem fogsz.

Quote (lacketto @ 29 Apr 2015 21:12)
jézusom
ki a fasz olvassa ezt el

Van, aki képes 2 sornál hosszabb dolgokat is elolvasni.

This post was edited by CyberPunk666 on Apr 29 2015 01:16pm
Member
Gold: 2.84
Warn: 10%
Apr 29 2015 01:15pm
Quote (CyberPunk666 @ 29 Apr 2015 21:15)
Most meg összemosod az introvertáltat az autistával, miközben vannak amúgy extrovertált autisták is.

Igen, ha nem mondom, hogy az autisták nyálcsorgató befordult idióták, akkor masterrace rögtön. Mert ugye nincs átmenet csak ez a két véglet.

Mert nem ezzel kezdi, ebben most mi a baj? Ő a hülye, mert 3 mondat után véleményt alkotsz?

Nincs bennem felsőbbrendűségi érzés, te kevered ide az autistát is 5 percenként, miközben semmi köze a témához. Én eddig egyszer sem említettem, te pedig már többször is.
Aztán jön ez a "valljuk be elég ritka". Az egésznek semmi köze a témához csak valahogy el akartad mondani, hogy nincs bajod velük, de hülyék. Ha röviden kéne leírnom.

Meg aztán az érveid után én nem érzem azt a mindent elsöprő idiótaságot, amit sugallt az első megjegyzésed. Inkább csak kételyeket fogalmaztál meg.

Amúgy a nő, aki lehülyézel olyan tapasztalattal rendelkezik a témában, amivel nagy valószínűség szerint te sosem fogsz.

tl;dr
Member
Gold: 710.00
Apr 29 2015 01:17pm

és van, aki képes 1 mondatba több értelmet süriteni, mint te 39k postba
Member
Gold: 1.00
Apr 29 2015 01:17pm
Akinek a 2 sornál hosszabb hozzászólás meghaladja a képességeit, az csak írja be, hogy anyád és kész, úgyis ez a szint itt.

Quote (sylke @ 29 Apr 2015 21:17)
és van, aki képes 1 mondatba több értelmet süriteni, mint te 39k postba

tuti, hogy így van, de ez a személy nem te vagy, az is biztos.

This post was edited by CyberPunk666 on Apr 29 2015 01:26pm
Member
Gold: 80.00
Apr 29 2015 01:22pm

oké

na ezért nem válaszoltam egyébként

This post was edited by Cpt_Ghost on Apr 29 2015 01:22pm
Go Back To Magyar Topic List
Prev1432043214322432343245001Next
Closed New Topic New Poll