d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > General That Feel When Topic > Mutasd Ki érzéseid
Prev1431943204321432243235001Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 411.00
Apr 29 2015 12:22pm
Quote (CyberPunk666 @ 29 Apr 2015 20:12)
Egy tök normális kérdés volt. Kár, hogy a vitakultúrád kimerül abban, hogy implicite lehülyézed a másikat.
Vagy csak nincsenek is érveid.

Alkalmazz magyarertelmezo keziszotart ezekutan legyszives...
Teged kb. igy lesajnalak.
Member
Gold: 80.00
Apr 29 2015 12:23pm
Quote (SummertimeClothes @ 29 Apr 2015 20:22)

B)
Member
Gold: 1.00
Apr 29 2015 12:30pm
Quote (Cpt_Ghost @ 29 Apr 2015 20:15)
ha a kezdő postomból kiindulva nem érted, hogy mi a bajom ezzel akkor ezen nincs mit ragoznom, direkt kiemeltem az egész mondatot és nem akarom hallgatni a biased autista masterrace szoveget ami a reakciom utan jonne

Én csak megkérdeztem, hogy mi vele a gondod. Még annyit sem mondtam, hogy nem értek egyet. Mindössze kicsit konkrétabban érdekelt a dolog, ha már ennyire magától értetődő világraszóló baromságnak tartod, akkor gondoltam nem lehet gond leírni pár mondatban.
Egyszerűen megkérdeztem, hogy miért gondolod ezt hülyeségnek és ennyi.

De erre csak újra lehülyézel és továbbra sincs egy darab érved sem, csak személyeskedsz.

Így viszont inkább az az érzésem, hogy neked semmi érved nincsen, be akartál mondani valami okosat, amivel leszólod és kész. Nincs mögötte semmi és ezért nyomod a személyeskedést egy tök egyszerű kérdésre.
Member
Gold: 3,000.00
Apr 29 2015 12:32pm
Quote (CyberPunk666 @ Apr 29 2015 07:30pm)
Én csak megkérdeztem, hogy mi vele a gondod. Még annyit sem mondtam, hogy nem értek egyet. Mindössze kicsit konkrétabban érdekelt a dolog, ha már ennyire magától értetődő világraszóló baromságnak tartod, akkor gondoltam nem lehet gond leírni pár mondatban.

De erre csak újra lehülyézel és továbbra sincs egy darab érved sem, csak személyeskedsz.

Így viszont inkább az az érzésem, hogy neked semmi érved nincsen, be akartál mondani valami okosat, amivel leszólod és kész. Nincs mögötte semmi és ezért nyomod a személyeskedést egy tök egyszerű kérdésre.

ugy teszel, mintha nem mindig ezt tenne
Member
Apr 29 2015 12:34pm
Quote (SummertimeClothes @ 29 Apr 2015 20:22)

pok+azmo?
Member
Apr 29 2015 12:37pm
Quote (CyberPunk666 @ 29 Apr 2015 20:30)

vagy csak MINDIG ez tolod és már tudom előre, hogy hogy nézne ki az egész vita és nem akarok belemenni de akkor

hogy lehet már ilyet kijelenteni, hogy azért jobb vezető valaki, mert nem mer kockáztatni, miféle baromság ez
miért beszél az extrovertáltakról meg az introvertáltakról úgy, mintha valami flipswitch lenne és nem skálázódna
miért lenne egy introvertált jobb vezető (hamár csak két dimenzióját ismerjük a dolognak)? Embereket kell vezetni többnyire, ez valahogy nem passzol össze az introvertálttal. Ami érvet meg felhozott mellette, hogy jobban érvényesülhetnek mások ötletei egy introvertált mellett? Nem kell ahhoz introvertáltnak lenni, csak intelligensnek, hogy meghallgasd mások véleményét is. Vagy csak azért érvényesül jobban, mert egyáltalán nem domináns és elnyomják a többiek, akkor milyen vezető is ez?
inb4 az introvertáltak intelligensebbek
Quote (Taszilo.^ @ 29 Apr 2015 20:32)
ugy teszel, mintha nem mindig ezt tenne

te random ugatáson kívül kontribútáltál már valamit akárhova életed során?

This post was edited by Cpt_Ghost on Apr 29 2015 12:44pm
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Apr 29 2015 12:45pm
En vegighallgattam, de valahogy csak szavakat hallottam jelentes nelkul
Member
Gold: 3,000.00
Apr 29 2015 12:48pm
Quote (Cpt_Ghost @ Apr 29 2015 07:37pm)
vagy csak MINDIG ez tolod és már tudom előre, hogy hogy nézne ki az egész vita és nem akarok belemenni de akkor

hogy lehet már ilyet kijelenteni, hogy azért jobb vezető valaki, mert nem mer kockáztatni, miféle baromság ez
miért beszél az extrovertáltakról meg az introvertáltakról úgy, mintha valami flipswitch lenne és nem skálázódna
miért lenne egy introvertált jobb vezető (hamár csak két dimenzióját ismerjük a dolognak)? Embereket kell vezetni többnyire, ez valahogy nem passzol össze az introvertálttal. Ami érvet meg felhozott mellette, hogy jobban érvényesülhetnek mások ötletei egy introvertált mellett? Nem kell ahhoz introvertáltnak lenni, csak intelligensnek, hogy meghallgasd mások véleményét is. Vagy csak azért érvényesül jobban, mert egyáltalán nem domináns és elnyomják a többiek, akkor milyen vezető is ez?
inb4 az introvertáltak intelligensebbek

te random ugatáson kívül kontribútáltál már valamit akárhova életed során?

eleg magaslabda lenne az, hogy igen, anyadba
Member
Apr 29 2015 12:49pm
Quote (Taszilo.^ @ 29 Apr 2015 20:48)
eleg magaslabda lenne az, hogy igen, anyadba

:thumbsup:
Member
Apr 29 2015 12:57pm
Quote (Cpt_Ghost @ 29 Apr 2015 20:37)

Mindig ezt tolom? Mit?

Nem feltétlenül az a cél, hogy mindenki egy hatalmas kockázattal a világ legnagyobb cégét hozza létre. Alapvetően a legtöbb cégnek egy normál stabil működés az ideális.
A nagyot kockáztat és nagyot szakít az persze mindig ismertebb példa lesz, de az elenyésző kisebbség.

Miért lenne jó főnök az, aki kockáztat? A kockázatba sokan belebuknak.

Jah igen, végig kellett volna nézni... Jah nem már a fele előtt elmondja, hogy spektrum és nincsenek teljesen extro és introvertáltak, és még a középen lévő ambivertáltakat is megemlíti.

Egy rakás rizsa végén, ahol először velem személyeskedsz, majd az ő többi mondandóját támadod (mert a korábbi két sornak semmi köze a kérdésemhez és az első kijelentésedhez), vééégre van egy érved a konkrét témában is.

A vezetők nem feltétlenül menedzselnek embereket, vagy legalábbis nem közvetlenül. Miért ne lehetne egy intorvertált ilyen vezető (pl mark cukorhegy vagy bill gates is azok, meg egy csomóan).
De az emberek menedzselése sem feltétlenül lenne akadály, egy csomó ilyet is ismerek. Inkább csak van benned egy sztereotípia (erős negatív előítélet) az introvertáltakkal szemben, pedig az introvertált nem azt jelenti, hogy befordult és hülye.

This post was edited by CyberPunk666 on Apr 29 2015 12:59pm
Go Back To Magyar Topic List
Prev1431943204321432243235001Next
Closed New Topic New Poll