Quote (beni @ 2 Jan 2015 12:34)
sosem késő
Egyébként hozzám is csomószor úgy jöttek az emberek, hogy hoztak két sört, aztán rommá itták magukat a whiskymből meg mindenből.
lehetőségünk volt kibérelni valamiféle közösségi házat a római parton 1 napra
nincsenek szomszédok, volt bőven hely 30 embernek, nem bulizzuk szarrá senkinek a házát, ezért mindenki úgy gondolta hogy optimális, fejenként 2000 forint volt a belépő
mindenki annyi piát hozott amennyit gondolt, és bedobta a közösbe
itt hozzá kell tennem hogy van néhány osztálytársam akinek a szülei iszonyatosan elárasztják pénzzel a kisfiukat, ezért voltak ilyenek hogy egyedül hozott egy tálca sört meg két liter vodkát
a buli kb. 7kor kezdődött, de én csak fél 12-re mentem, mert előtte pomázi haverokkal ünnepeltünk
felhívtam a haveromat, hogy jöjjön már ki értem a hévállomásra, kérdeztem hogy vegyek-e nekik valamit
mondta hogy semmi nem kell, teli vannak piával, még magamnak se kell hozni, csak jöjjek már
mondom ok, de mégiscsak bunkóság semmivel beállítani egy bulira, szóval vettem a 0.2es vodkát és két energiaitalt
ott vagyok, tényleg iszonyat sok pia, hűtő dugig kannással, sörrel, pezsgővel, whiskyvel, és már a társaság fele ittas volt mint a szemét, mondták hogy nyugodtan igyunk
mivel tényleg kurva sok pia volt ezért inkább elbújtam szánalmamban azzal amit én vettem, az energiaitalt bedobtam a közösbe mert hát nehogy már a fostos royalt üresen igyák annak a látványától rosszul vagyok, ezért megmaradt a 0.2 vodka
olyan 4-fél 5 fele már csak én meg néhány haver maradtunk állva, jó akkor megyünk haza mert már minden fekvőhelyet befoglaltak
benézek a hűtőbe, még vagy 20 sör, 7-8 liter kannesz, két pezsgő egy egész üveg jack daniels, és fél liter vodka
hát jó valami útravalót viszek magamnak meg haveroknak, elvittem 6 sört, abból hármat megittunk útközben
end of story