Quote (sylke @ 27 Jul 2015 17:01)
ott bukik meg a legtöbb ember hogy a 150 goldos arénában ha mondjuk elmegy 10 winig akkor kap mondjuk 300 goldot?
igen, biztos ezér buknak meg hiszen ki lehet farmolni 6k aranyat egy perc alatt!
hülyegyerek
az összesre gondoltam, nem egyenként
ja, lehet hogy a lapok 90%a fos, de a többi tizzel mivan? elég fasza lehet ugy constructedet játszani, hogy jön ellened vki normális deckel, te meg ott faszkodsz mer pont ez a lap nincs meg, vagy egy másik, amivel _sokkal_ jobb lenne a decked
????
de amugyis nem is értem miért vitatkozik ezen bárki is, kb minden streamen(=amit én nézek) azt mondják hogy aki most kezdi el free 2 playként, annak kurvára szopás az egész és szinte lehetetlen kifarmolni
de miert kene "kifarmolni"?
1 jo decket sokkal hamarabb ossze lehet dobni, es meg csak nemis kell facehuntert jatszani
biztos kurvaszar ugy nekiallni a jateknak, hogy nincs semmim, es azonnal full collectiont akarok, aminek semmi ertelme, de mennyivel konnyebb 30 darab lapot osszeszedni, ami egy normalis deckhez kell?
nem akarok nagyon vitatkozni, en ertem, hogy van egy eros "P2" element a jatekban, csak szerintem amit kapsz a penzedert, az kurvara nem "win", es ahhoz, hogy sikeres legyel a jatekban, nem fizetni kell, hanem jatszani