Quote (jarabekg @ 7 Jun 2015 23:15)
a maga koraban a tvre kotheto pingpong is nagy cucc volt, de ezzel mar nem lehet penzt szerezni. Ez van, az sc ded gem de az egesz genre annak tunik, es ezt onnan lehet tudni, hogy te is lolozol, ha nem vetted volna eszre.
az meg hogy a wownak nincs konkurenciaja nem tudom honnan jott, szerintem csak a subon mmrpgbol van a legtobb topic, es meg votl egy kismillio ami ment es elpusztult. Esetleg ha azt szeretned mondani, hogy mostanra nem maradt a wownak sem konkurenciaja, az igaz, az pedig azert van, mert mmorpgvel sem akar mar senkisem jatszani, es a wow is csak a sajat jatekosait, annak is csak egy reszet tudta megtartani.
amikor indult 2004ben semmi konkurenciája nem volt te segg
Quote (bajcli @ 7 Jun 2015 23:47)
azert tedd hozza a "penz nelkul elerhetetlen"-hez, hogy az a gameplay szempontjabol total felesleges is
nem mondom, hogy a herok olcsoak, de egyreszt megveheted oket goldbol is, masreszt minden heten van 1-2 felaron, + ott a g2a meg a kinguin, ott ilyen 1-4 eurokert dobaljak a 7-10 euros herokat
cosmetic dolgokon hozongest meg sose ertettem semmilyen jatekkal kapcsolatban
én meg mondjuk azt nem értem hogy miért mondják vmire hogy free to play amikor 1 darab heroval indulsz a gémben az 50böl
és akkor mellé még a matchmakinget is ugy csinálják meg, hogy 10 db hero nélkül nem mehetsz
This post was edited by sylke on Jun 7 2015 04:07pm