Quote (My_Acc_Is_Bazur @ Jan 15 2012 11:53am)
volt olyan chart is ha jól emlékszem, azt akartam, csak azt nem találtam. amúgy kétségtelen, hogy mindegyik párt sokat változott, de azért ilyen durvát csak a fidesz (talán a vége felé az szdsz, de tönkre is mentek). amúgy (gondolom) sokan azért is tartják hataloméhesnek a fideszt (és OV-t), mert innen látszik, hogy elsősorban nem elvek, hanem választói igények alapján politizálnak (mondjuk ez kb. mindegyik idősebb pártra fel lehetne róni...).
a bal- meg jobboldaliságnak magyarországon ma nincs sok köze az alapvető bal- és jobboldali értekekhez, ez is tuti (mondjuk fidesznél itt is kettősség jellemző: pl. bankokat sújtó intézkedések [bankadó, végtörlesztés, mondjuk ezek végső soron lehet igazából a szegényebbeken verődnek le], és az egykulcsos adórendszer, ami ugye az átlagfizetés felett keresőknek kedvez).
de amúgyis azt kétségbe vonni, hogy a fidesz köpönyegforgatók pártja a sok volt (reform)kommunistával (pozsgai mi a ló büdös faszát keres fidesz gyűlésen, leszarom, hogy reformkommunista volt, akkor is egy kommunista volt), kisztaggal meg faszomtudja mivel
hát nem tudom, agyfaszt kapok ettől
de most őszintén milyen észérvvel, mivel lehet védeni a mai politikai elitet, még van ember aki képes magának megmagyarázni, hogy hát itt a szándékok rendben voltak, csak a cselekvéssel volt a probléma, meg ránk mindig fújtak nyugaton, meg balsors akit régen tép blablabla, ezen már tényleg csak röhögni lehet
This post was edited by A122 on Jan 15 2012 05:17am