Quote (qkatz @ 21 Nov 2011 01:42)
alig varom h holnap visszaérjek albérletbe, és elkezdjek kovácsolni rendes cuccokat

a legnagyobb fejlesztésem egy eboni vagy mifene fine íj. btw alapanyagokkal kapcsolatba kis segitseg.. van olyan varos ahol a jobbakat lehet kapni vagy random?
hát én pofátlanul kigugliztam, hol van sok ebony, mer egy ideig csak a bizományisoktól veszegettem 1-1 ingotot, amikor volt náluk
aztán kidobta, hogy valami ork település mellett van egy bánya (gloombound mine, vagymi), na, ott volt egy valag ebony deposit, kibányásztam annyit, hogy elég lett egy full armor setre, meg uppoltam is, meg még maradt is.
de nem basztam el ebony armorra, akkor már inkább gyorsan felhúztam 100ra a smithinget, aztán daedricet csináltam belőle, mer ahhoz is ebony kell, és gondoltam, annyira azér nem gyakori, hogy minden szart tudjak csinálni belőle
daedric armorokhoz daedra heart kell, ami ELVILEG ritka, de én nemtom, a companionök guildhalljában van lent a harbingernél egy, azt elloptam, és kb 2szer respawnolt... meg párat tudtam venni ilyen random alchemisteknél