d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Trophy > Találtál Valami Gosut? Postold Ide
Prev14243444546183Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 5,360.00
Apr 26 2008 05:15am
Quote (Oberon_os @ Sat, 26 Apr 2008, 12:04)
Nem tudom miért megy arról a vita, hogy jó-e _most_ ez a fegyver. Írtam, hogy még az új rw-k előtti időben volt jó, mikor még fura volt ha pally telézett. biggrin.gif Nyilván egy death, oaht, grief jobb. Csak akkoriban egy zod-vex a botdhoz (ami a legjobb fegyó volt) átlag usernek (lusernek) szinte elérhetetlen volt.
25-ös fana aurával 32 ias kell ehhez a fegyverhez 5fpa eléréséhez. 20 van fegyón, 15 jön jewelből és szevasz. Cserébe a legnagyobb egykezes átlagsebzést kapod + static.
Igen, jó az a 4 pfa, és igen, más fegyverek is jók voltak, de attól még ez annak idején a legjobb _beszerezhető_ zeal cucc volt. (400ed eth selfrep 2s BA szép dolog, de ki lehet szedni a kezeket a biliből).

btw nem azért postoltam mert húúh de jó, hanem mert ritka smile.gif

de mondjuk az a master sk lehetett volna egy pc... örültem volna neki :S

és megtaláltam életem első hr-ét ( ha a vex-t nem számítjuk ) ráadásul a hammer-rel és nem a gf babával amivel viszont egy uniq alig esik

egy másik game-be hammer-rel esett 2 uniq amu , 1 andy-tól egy meg mefitől... persze egyik vmi crap másik meg cresent moon, de alapvetően hajnali 3kor szerncsés fázisban voltam
Member
Gold: 11,943.00
Apr 26 2008 07:18am
ang3l: a stormspire mire jó?
legalább úgy kötekednél, hogy te nem postolsz ugyanolyan, ritka de haszontalan cuccokat...

és joey szava nekem még mindig nem szentírás -- hozzátéve, hogy nem is a kérdésre válaszolt, ugyanis a legendary mallet vs pb összehasonlításnál a base IAS különbözik, itt meg arról volt szó, hogy kell-e pakolni a karira IASt, hogy elérjen egy bizonyos bpt, jelen esetben a 4es vagy 5öst.
a legendary mallettel plusz IAS nélkül 7 fpaval lehetne ütni, pbvel meg 5tel, de beni pont nem erről beszélt, hanem arról, hogy a legendary mallet is jobb 5tel, nem kell rá hatvanhétmillió, hogy meglegyen a 4.
Member
Gold: 1.00
Apr 26 2008 07:30am
Quote (bajcli @ Sat, 26 Apr 2008, 14:18)
ang3l: a stormspire mire jó?
legalább úgy kötekednél, hogy te nem postolsz ugyanolyan, ritka de haszontalan cuccokat...

és joey szava nekem még mindig nem szentírás -- hozzátéve, hogy nem is a kérdésre válaszolt, ugyanis a legendary mallet vs pb összehasonlításnál a base IAS különbözik, itt meg arról volt szó, hogy kell-e pakolni a karira IASt, hogy elérjen egy bizonyos bpt, jelen esetben a 4es vagy 5öst.
a legendary mallettel plusz IAS nélkül 7 fpaval lehetne ütni, pbvel meg 5tel, de beni pont nem erről beszélt, hanem arról, hogy a legendary mallet is jobb 5tel, nem kell rá hatvanhétmillió, hogy meglegyen a 4.

Egy percig se allitottam, hogy jo valamire, szerintem ki is hangsulyoztam, hogy semmire nem jo, ugyanugy, mint a Cranium basher es az Earth Shifter.
Egyebkent rohadtul nem kotekedesnek szantam, de latom mihely meglatod -joey- nevet te egybol azt hiszed, hogy mindenki kotekszik.
Member
Apr 26 2008 07:36am
Quote (ang3l @ Sat, 26 Apr 2008, 14:30)
Egy percig se allitottam, hogy jo valamire, szerintem ki is hangsulyoztam, hogy semmire nem jo, ugyanugy, mint a Cranium basher es az Earth Shifter.

...és a schaefer's hammer.

Quote (ang3l @ Sat, 26 Apr 2008, 14:30)

Egyebkent rohadtul nem kotekedesnek szantam, de latom mihely meglatod -joey- nevet te egybol azt hiszed, hogy mindenki kotekszik.

nem hiszem azt, hogy mindenki kötekszik, sőt, azt se, hogy te kötekszel (illetve azt igen, de azt akkor tetted, amikor behánytad, hogy mire jó a schaefer's...meg a másik topikban a semmiből jövő lestat-anyázások, satöbbi), ez a joeyzás csak azért idegesít, mert idepostolsz egy shotot arról, hogy ő azt mondja, mintha az lenne a szentírás, és azt mindenkinek készpénznek kell vennie, ez az egyetlen igazság, téma lezárva, köszönjük mindenkinek a részvételt.
attól, hogy te a kelleténél jobban bízol benne (azt is mondhatnám csúnyán, hogy szerelmes vagy belé), még vannak, akik mondjuk a saját agyukat is szeretik használni, és nem fognak egy nagyobb d2-s név szavai hallatán felhagyni eme hobbival.
Member
Gold: 124.45
Apr 26 2008 07:36am
Quote (ang3l @ Sat, 26 Apr 2008, 13:30)

Ez vajon miért van így??? ˇ-ˇ
Member
Apr 26 2008 07:43am
Quote (bajcli @ Sat, 26 Apr 2008, 14:36)
nem  hiszem azt, hogy mindenki kötekszik, sőt, azt se, hogy te kötekszel (illetve azt igen, de azt akkor tetted, amikor behánytad, hogy mire jó a schaefer's...meg a másik topikban a semmiből jövő lestat-anyázások, satöbbi), ez a joeyzás csak azért idegesít, mert idepostolsz egy shotot arról, hogy ő azt mondja, mintha az lenne a szentírás, és azt mindenkinek készpénznek kell vennie, ez az egyetlen igazság, téma lezárva, köszönjük mindenkinek a részvételt.
attól, hogy te a kelleténél jobban bízol benne (azt is mondhatnám csúnyán, hogy szerelmes vagy belé), még vannak, akik mondjuk a saját agyukat is szeretik használni, és nem fognak egy nagyobb d2-s név szavai hallatán felhagyni eme hobbival.

Mit is ertessz azon, hogy felhagyni eme hobbival? Bocs, de ez most nem esik le.
Azert ideztem ot, mert elegge ismert a magyarok kozt, eleg regota kepben van ebben a temaban es nagyon sokan adnak az o szavara. Nem szentiras es nem vagyok bele szerelmes sad.gif
Member
Gold: 85,930.00
Apr 26 2008 07:44am
Quote (ang3l @ Sat, 26 Apr 2008, 15:43)
Azert ideztem ot, mert elegge ismert a magyarok kozt, eleg regota kepben van ebben a temaban es nagyon sokan adnak az o szavara. Nem szentiras es nem vagyok bele szerelmes sad.gif

azt a nagyok sokant megkérdöjelezném
max a rakanis társaság
Member
Apr 26 2008 07:50am
Quote (ang3l @ Sat, 26 Apr 2008, 14:43)

felhagyni eme hobbival = abbahagyni a gondolkodást.
mondjuk helyette azonnal topikokat nyitogatni, vagy éppen mást kérdezgetni.
és ha most ideírja valaki (pl te), hogy joey aszonta, hogy így van, attól még nem fogom minden további nélkül elhinni...

na én meg pont olyan vagyok, aki ad a szavára, de az általam eddig látottak alapján az aduász "mennyit sebzett 09ben az athena's wrath?" meg "hány skillt adott 09ben az oculus?" és hasonló kérdéseken kívül, ha magáról a játékról, a szabályok működéséről van szó, nemnagyon tud többet joey, mint mondjuk Zizi...vagy beni. vagy én.
plusz ő is csak ember, tévedhet is, úgy, ahogy bárki más.
Member
Apr 26 2008 07:52am
Quote (bajcli @ Sat, 26 Apr 2008, 14:50)
felhagyni eme hobbival = abbahagyni a gondolkodást.
mondjuk helyette azonnal topikokat nyitogatni, vagy éppen mást kérdezgetni.
és ha most ideírja valaki (pl te), hogy joey aszonta, hogy így van, attól még nem fogom minden további nélkül elhinni...

na én meg pont olyan vagyok, aki ad a szavára, de az általam eddig látottak alapján az aduász "mennyit sebzett 09ben az athena's wrath?" meg "hány skillt adott 09ben az oculus?" és hasonló kérdéseken kívül, ha magáról a játékról, a szabályok működéséről van szó, nemnagyon tud többet joey, mint mondjuk Zizi...vagy beni. vagy én.
plusz ő is csak ember, tévedhet is, úgy, ahogy bárki más.

Ki mondta, hogy nem?

Visszaterve a lestat anyazasra.
O kezdett el ugy beszelni, en a sajat nyelven valaszoltam neki vissza.

This post was edited by ang3l on Apr 26 2008 07:53am
Member
Gold: 124.45
Apr 26 2008 07:55am
Quote (ang3l @ Sat, 26 Apr 2008, 13:52)
Ki mondta, hogy nem?

senki. Csak beni // /e nem beni, bajcli... grrrr // azt nehezményezi hogy olyan "Isten szólt hozzátok" hangulatban mennek ezek a joey idézetek, vagy ha jön és megmondja a frankót. Ennyi. Én elhiszem h nem annak szántad satöbbi... /És itt igaza volt mellesleg, mert tényleg kell ias zealotra, de ezt kb senki nem kérdőjelezi meg, beni szerint is csak izmos fana miatt nem kell rá olyan sok, 5 fpa bőben elég azzal a dammal.../

Quote (ang3l @ Sat, 26 Apr 2008, 13:52)
Visszaterve a lestat anyazasra.
O kezdett el ugy beszelni, en a sajat nyelven valaszoltam neki vissza.

azmegmár másik topic, és igazad van ott. biggrin.gif

This post was edited by Oberon_os on Apr 26 2008 07:56am
Go Back To Magyar Topic List
Prev14243444546183Next
Closed New Topic New Poll