Quote (Smat @ May 5 2021 09:20am)
Hat 10$bol nem lesz lambo Patrik.
A daytrade cryptoval meg szerintem nagyon lutri, max akkor nem ha az idozonakban ugralsz ide-oda es akkor adol-veszel amikor az egyik reszen az emberek epp felkeltel/lefekudtek aludni. Napkozben nagyon ugralnak az arak. Legalabbis ezt a modszert toljak most nagyon, doge-al is ezt istenitik hogy US/EU felvaltva pumpalja a kutyacoint, idaig mukodik. Meg ha nem apropenzzel kell daytradelni mert ugy hamar a vegere ersz imo. Basszal bele $1000 aztan forgassad azt mint ahogy joey forgatta a 30 cm-ERES brazil shemale faszokat.
En akkor vettem ki a kutyacoin kb felet amikor ilyen 40c korul volt, elmondhatom magamrol hogy milliokat kerestem befektetessel, jobb csajozos duma mint barmelyik pua kepzesen elhangzott faszsag.
nincsenek millios megtakaritások beleverni egyelőre csak szozakozás meg tanulás szinten játszom a gyetyákkal + mivel hetente 2x van éjjeli müszakom tudok időzonával is játszani y
egy év alatt kb 8-10x re nőtt a befektetett mennyiség és soha nem realizáltam még losst coinon, ha valami bedől azt inkább holdolom mert ugyis olyan bullrun van hogy majd felmegy x hét mulva
10$ ra meg visszatérve ez ilyen 1k+ coint jelent a legtöbbnél, némelyik mögött még értelmes projekt is van nem ugy mint dogenál lel aztán ha felmegy fél-1$ ra akkor tudok trabantot venni
addig nem is tervezek komolyabban belerakni amig nincs valami recesszio, sztem nem megy el btc 100k ig mielőtt lenne megint egy nagy dump, eléggé szenved már pár hete most is (de aztan barmi lehet ofc)
e/ lambot meg fasz se venne lel, vennék egy teslát
This post was edited by cowding on May 5 2021 01:29am