Quote (Aston @ 12 Sep 2010 00:35)
fel kell venni minden questet(bár eleinte lehet nincs olyan sok) és lineárisan haladni, legközelebbivel start és menni a távoli felé. ott végzel, akkor baszol 1 HS-t és leadod és előről. kis mázlival újra leketyeg a fél órás CD v. órás. nem tudom mennyi, évek óta nem wowoztam
Azt csinálom.
Eddig két küldinél akadtam el, az egyikhez nem voltam elég erős, aztán mindig újraéledtek a boss őrzői azt hagytam, majd visszamegyek ha táposabb lettem.
Másiknál meg semmit nem találok ott ahol a térképen jelöli. sok a folt még nagyon, de az alapokat már értem.
Quote (bajcli @ 12 Sep 2010 01:22)
kb ja.
questhelper addon is segít(het), bár már van beépített quest tracker, de quest helperrel pl tudod rangsorolni távolság szerint őket, így mindig a legközelebbihez irányít, stb.
aztán lvl20-on már tudsz venni mountot, amivel gyorsabb az egész, lvl40en meg már "második generációs" mountot is.
el se tudom képzelni, milyen lehetett régen, amikor lvl40/60ig kellett gyalog szopni...

Az első egy orc warrior volt, nagyon nem tetszett. Igazából az jött be, hogy elmentünk a normálisabb tájakra. ha csak azt látom, már a trialt is letöröltem volna. Aztán indítottam egy undead warlock karaktert.
Egész más, ez sokkal jobban bejön. Level 11 vagyok.
sajnos kell még 9 szint az első hátashoz... a térkép pár helyen elég gagyi... be kell menni vmi várszerüségbe, ahol van trade negyed, meg mágia negyed stb... ott mire utat találtam...
Elviszem 20ig, aztán majd valószínüleg venni fogok egy battlechestet vagy mit...
A wotlre most tuti nincs keret. Bőven lesz így is felfedezni való, aztán majd ha oda jutottam, hogy level 70 vagy mennyi, akkor majd megveszem.