Quote (jarabekg @ Apr 12 2015 10:56pm)
csak nem vagyok hülye, betépve vezettél, a maradék meg excuses
Quote (cowding @ Apr 12 2015 07:37pm)
dno sose vezetnék piásan már csak a jogsi elvétele miatt se, ha ebédhez inni akarok egy sört akk aznap már nem megyek sehova
fü _után_ (értsd betépés után 2-3+ óra után erősségtől függően amikor már kiment) van hogy vezetek, de arrol tudom igy 7+ év után hogy mikor megy ki meg mikor vagyok normális állapotban
és akkor már discuss:
(aki már próbálta, tanulmányok nn) szerintetek melyik rontja robban a mozgáskoordináciot meg egyebeket ami a vezetéshez kell, a fu vagy a pia?
legyen a kontrol határ az, hogy
pia: be vagy már eléggé csipve, 20 lépésböl egyszer megbotlasz picit, jofejnek hiszed magad, etc, de gond nélkül haza tudsz mennigyalog /ha megerőlteted magad hosszabb távon egyenesen tudsz sétálni/komolyan viselkedni
fű: <személyenként eltérő mennyiség után 1 órával> kellemesen érzed magad, kajaflash etc de még nem vagy álmos/nyomott tőle, semmi gondot nem jelent a járás etc csak lusta meg motiválatlan vagy
?
nem volt már semmi bajom amikro hazamentünk, tomi ráparázott a rendőrökre én meg full stonecold killaba toltam, mondtam h ne parazzanak be nincs semmi nalunk nincs semmi bajunk elkerik a papirt aztan megyünk (csak igazoltattak az ut szelen de aztan le se intettek)