Quote (Smat @ 28 Dec 2014 17:19)
En csak azt nem ertem hogy Kovaszos Levinek mi baja a tolvajkergetokkel alapjaraton, elkapjak a bringatolvajokat, atadjak oket a rendorsegnek es visszaadjak a lopott bringat a tulajanak.
En ott akadtam ki, amikor elkezdtek azt a szar bringa biztonsagi rendszert isteniteni, meg fogtak es bemutattak olyan bringalopasi methodokat, amit max az igazan pro tolvajok ismertek, de nem minden csurhe, hogy 'kenyszerpiacot' csinaljanak annak a kikurt gpses fosnak, amit aztan be is failoltak a kurvajo adasukban.
Erted, elotte, hany nyomorult ciganynak jutott eszebe a pnemuatikus erovago? Vagy vidialapos kb 15*5cm keretu, vidia/kreamiaporos fureszlapos kezi furesz? Ezek meg bemutattak, hogy a legtoptierebb U-lakatokat meg a bordeaux vagy melyik baszott vastag keretes bilincset is par mosdperc alatt el lehet vagni vele. Het kurvajo.
Aztan meg vedd meg a GPS bringas nyomkovetot. Beirtam a youtube video ala, hogy azert ez annyit nem er, mivel arnyekolas alatt kifurjak a stucni/kormanyrogizto csavarbol az egyik elemet + bemutattak azt is hogy milyen reszei vannak, igy max sokba kerul, de nem olyan hatekony, hogy megerjen nem tudom mar mennyi volt de asszem valami 60-80k hufot. Erre leugatott, hogy nem ertek hozza a nyomkoveto 10/10, erinthetetlen, olom + betonszarkofagbol is 100%os jelet ad, etc. Hulyitsetek a jo kurva anyatok.
Quote (Cpt_Ghost @ 28 Dec 2014 17:24)
Pl amikor nyilvanosan megszegyenitettek vmi sracot az fb oldalukon h megeroszakolt vkit, mert kaptak rola egy levelet, vagy vmi ilyesmi volt, hat ha ennek szerintetek van helye...
Ez nevetseges volt.