Quote (Karan2_Returned @ 28 Dec 2014 16:40)
Telefonon vagyok ugyhogy rövidre fogom, majd japansagok topicba lehet leirom hosszabban.
Elmentem egy random barba, full sausage fest volt, jobb hijan neztem a focit. Ket oran at alltam a sarokban kb, aztan mondtam hogy ez igy nem mehet tovabb, elmentem hugyozni es kiadtam magambol minden csepp ketseget. Megfogadtam hogy akit meglatok azt megszolitom. Ket pasit lattam meg elöször, bemeligetsnek beszelgettem velük egy negyed oran at. Mondtam nekik hogy csajozni akarok, mutassak meg hol vannak qt jp csajok. Elvittek több helyre is, keves sikerrel. Hajnali kettökor mar csak az utcasarki kurvak voltak kint, aztan vegül szobaallt velünk ket rendesebb csaj, meghivtuk öket egy italra. Fel ora mulva mentek is, de felvettek fb-n, hogy mielött hazamegyek talalkozzunk.
Ezutan odamentünk egy kettes pakkhoz, kb ugyanez. Utolsonak odamentünk negy csajhoz. Mivel a wingmanjeim meg eletükben nem beszeltek csajokkal ezert mind a 4 csajt en füztem az elejen, miutan bezart 5kor a bar atmentünk valami meki szerü helyre, onnantol mar ket asztalnal ültünk, tehat csak ket csajjal kellett törödnöm. Beszelgettünk par oran at, többiek hazamentek közben az egyik csavon kivül. Hallgattam amit mondtak, es megertöen bologattam. Amikor csönd lett megfogtam az egyik kezet, a szemebe neztem es mondtam hogy leirhatatlanul gyönyörüen nez ki. Ettöl szinte elolvadt, es ilyenekett mondott hogy miattam egy joideig nem lesz pasija. Nem akartam hogy a masik csaj tul zsele legyen, szoval neki is mondtam valami hasonlot. Reggel 8 körül indultunk vonatallomas fele, ott megmutattam nekik hogy europaban a puszilkodas az teljesen normalis, ölelkeztünk is kicsit, azt mentem haza. Ez a kep az utolso pillanatban keszült. Inb4 ronda mindkettö, meg en is.
http://1.ii.gl/uP7zEsIR.jpg
azert eleg nagy vadalat valt beloled, ha ezt a korabbi sulis sztorijaiddal osszehasonlitjuk 8D
rossz tanacsot adtam facebookon, egyertelmu hogy a rovidhajunak add a dt szilveszterkor ))