Quote (sylke @ 12 Apr 2015 18:16)
reméljük cpt viszont lesz olyan hülye, hogy beül ilyen ember mellé még sokszor :~)
persze
Quote (anyd @ 12 Apr 2015 18:15)
dunno man, én nem ülnék be olyan mellé aki már 2 sört megivott
ha mondjuk tiz percnel hosszabb utrol lenne szo akkor en is azt mondtam volna, hogy aludjunk ott inkabb a kocsiba
Quote (josheide @ 12 Apr 2015 18:17)
Egy altalanos iskolas evfolyamtarsam igy halt meg. A srac hazafele tartott a kulvarosban ahol nem volt jarda, az autos meg reszeg volt es nem tudott megallni.
Aztan ongyilkos lett a sofor.
Persze cpt veled ez SOHA nem tortenhet meg hiszen te SOHA nem hibazol.
meg ha lett volna ilyen szakasz valahol ahol nincs jarda
Quote (TresholdOfUniverse @ 12 Apr 2015 18:19)
anno kozepiskolas koromban nalunk is volt egy ilyen baleset, konkretumokat nem tudok rola csak amiket meseltek
este az ures varoson at mentek haza bulibol, olyan nagyon nem voltak reszegek de volt bennuk pia. Pakson a szorakozohelyek fonnt vannak egy dombon, onnan lefelejovet azert begyorsultak egy kicsit gondolom a feeling kedveert, de az enyhen kanyarodo uton megse tudta a srac rendesen tartani az ivet, atmentek a szembesavbe es a patkan megugrott a kocsi, neki az iskolaepulet kapujanak
ha jol emlekszek 5en voltak a kocsiban es a soforon kivul csak egy maradt meg
ha masra nem is arra gondoljal, hogy milyen lehet ezzel egyuttelni. meg amugysem ertem minek harcolsz itt, ezt a "csatat" nem lehet megnyerni, senkit sem fogsz meggyozni arrol hogy ez nem biztonsagos, az meg senkit senkit sem erdekel hogy faszagyerek vagy emrt ez itt az internet
nem harcolok, szorakoztat
This post was edited by Cpt_Ghost on Apr 12 2015 10:21am