Quote (XxX_matthewkukaca_XxX @ Mar 5 2021 03:47pm)
LOLXD
de mi a fasznak eroltetned ha egy kalap szar az egesz
olyan mintha elkezdenel enni egy darab szart, mert az meno es csak azert eszed mert attol fasza gyerek leszel?
nekem ne mondja senki azt, hogy amikor eloszor beleszivott egy cigibe/elszivott egy cigit az jo volt
Én először hónapokig nem tüdőztem le.
Aztán megtéptem a füstszűrőnél, úgy a füst nagy része nem ment le tüdőre, de mégis "menő" voltam, mert leszívtam.
Aztán fokozatosan mentem egyre erősebb dohány felé extra light, light végül "tigris" Szofi.
A 90' évek életérzéshez még valahogy hozzátartozott nálunk a cigi. Aztán amikor öregedtem, azon vettem észre magam, hogy átment full megszokásba, és örülök olyan dolgoknak, hogy eltörölték a vonaton, kocsmában, étteremben stb. való dohányzást.
2016-2017 körül szoktam le.
Az utolsó években már csak az ízesített cigit (gyűmölcsös, pattintós) bírtam elszívni, a többire nem volt gusztusom. Aztán, amikor egy EU-s rendelettel kivezették az ízesített cigiket a piacról, adta magát, hogy vége legyen a dohányzós korszakomnak.
Egyik napról a másikra hagytam abba, de nem viselt meg egyáltalán. Azóta sem hiányzik, sőt most már kifejezetten taszít, ha dohányoznak a közelemben, mert nem bírom elviselni a füstjét.
This post was edited by -joey- on Mar 5 2021 08:58am