Quote (ecneB @ 24 Mar 2011 18:03)
aluna != windrunner 1in1 port, skillek hasonlítanak. igazából gankernek-semi carry-nek titulálnám ezt a ribit, de egyikben sem jó. gankerhez kevés a burst dmg output (kis időn belül nem tud baromi sok dmg-t kitápolni, mint pl.: chipp, fayde, etc.), semi carryhez meg kevés az az első skillből adódó +as, az ultija meg kb csak a stun miatt fontos, de az meg teljesen random, sz'al erre nem lehet alapozni.. mindent összegezve egy szar hero, ezért nem is látni sok ownolást a részéről. empath meg egy pure support, ugyanúgy, mint andro, glaci, vj, ws. nem kell neki item, lvl, szinte semmi ahhoz, hogy elvégezze azt a feladatot, ami valójában neki megadatott (wards, early help lanen carrynek). Ezáltal nem is kell/"szabad" ownolni vele.
Y, tíz dollár egy acc, de ez miért baj? Örülj, hogy már van és tudsz játszani, nem értem miért kell krájolni emiatt.. Máskor is volt már olcsóbb 1-2 napig, ezt tudni lehetett, hogy lesz még így.
okés, értem én. nekem csak annyi volt az észrevételem, hogy bejelentik az új hőst, netalántán még egy videó is jön róla és akkor mindenki kórusban "jaj de op, így-úgy op" stb.
nem is mondtam, hogy baj a 10 dolláros ár, de ha ezt tudom, akkor lehet vártam volna (mert ugye nemrég vettem) és olcsóbban jutok hozzá ~~
This post was edited by Nerz8 on Mar 24 2011 11:14am