Quote (Karan2_Returned @ Mar 2 2021 05:33pm)
Ha nem lenne internet nem is tudnam szerintem hogy leteznek shemalek, nagyon ritka, ergo nem normalis dolog. Szerintem erre teljesen normalis reakcio, hogy az emberek nagy resze nem kivancsi ra.
Sziami ikrekkel meg törpekkel sem akarok jarni, ezt ahhoz tudnam hasonlitani.
"Normális
Szociológia: a társadalmi normákat betartó viselkedés. Ellentéte a deviancia.
A társadalmi normák olyan magatartási szabályok, amelyek a lehetséges magatartások szerint előírják a helyeset és a követendőt, az előírás be nem tartása esetére hátrányos következményt helyeznek kilátásba, és azt általában meg is valósítják. A társadalmi normák nélkül nincs emberi társadalom, azok egyidősek az emberi társadalommal.
A társadalmi normák típusai
..
erkölcs
Az erkölcs fogalma alatt egy adott társadalom által régebbi tapasztalatok alapján összegyűjtött és helyesnek ítélt viselkedési szabályok összességét értjük. A jogon kívül a legerősebb normafajta.[1] Az erkölcs szabályai a társadalmi normák egyik típusát jelentik. Más megfogalmazás szerint az erkölcs azon elvek összessége, amelyek a helyes és helytelen, a társadalmi jó és rossz megkülönböztetését segítik a cselekvés szintjén."
Most kérdem én mitől lesz ez rossz a társadalom számára? Nem lesz belőle gyerek = kihal az emberiség (vagy a fehér faj az arabbal szemben)
Lopás, ölés, rablás, etc dolgoknál megértem miért kell elítélni; hiszen másokat károsít vele
De ezt nem értem meg. És nem is fogom mert nincs igazatok. Egyedül abban az esetben lehetne igazatok, ha a "nem lesz belőle gyerek = kihal az emberiség = rossz" elméletet követjük...... de mik vagytok ti, fajfenntartók? LUL ki a faszt érdekel mi lesz 100 év múlva. Jézus ítéletétől féltek vagy mitől?! Nem juttok be a mennyországba.