Quote (Senee @ Mar 2 2021 09:08am)
bármennyire utálod orbánt meg a keresztény-konzervatív gondolatot akkor is az vagy és akrva-akaratlanul veszed át ezt az újonnan divatba jövő-, igazmagyar, erkölcsös faszomkodást amit a fideszmédia tolat minden platformján
dehát meg kell dönteni az internacionális buzilobbit ami a magyar családok biztonságát és fejlődését fenyegeti!!!! Az anya nő, az apa férfi, a gang bang!
de ofc neeem, én vagyok a full hülye és te meg aztán kurvaokos, rendszerető, erkölcsös ember aki nőt baszik mert a nőnek fasz kell a fasznak meg pina! ez az univerzum igazsága
alapvetően konzervatívabbnak tartom magam az odáig oké (annak ellenére h a mai napig rendszeresen fújok), a vallás messze áll tőlem, 10éve nem nézek magyar TV adást, nem olvasok szennyportálokat, így elég nehezen jut el hozzám a fideszmédia, és pont én érveltem azzal hogy DIVATból hirdetik magukat 14éves kislányok bi-nek, így remélem érted miért nem tudom komolyan venni azt amit velem kapcsolatban idehánytál már megint
"én menőbb vagyok nálad mert kiírtam instára h bi vagyok" - kb ez a szint rengeteg tini lánynál, sztem ez gáz de nyilván velem van a baj karcsy