Quote (FaceOfInsanity @ Sep 12 2018 11:54pm)
de kibaszott vagány gyerek vagy, bazdmeg
hogy a faszomba esett át a kocsin a nő, ha besoroltál elé (???) kicsit durva lenne
feláll és nem azt mondja mi a kurva anyádat csinálsz hanem "ezt most miért kellett???" egész biztosan
"És a piros lámpán átmenni, az tök oké nem?"
"Az most irreleváns"
KIBASZOTT CRINGE
ki a faszom hiszi el ezt a sztorit
Motorral voltam, és épp h eldőlt a biciklivel
Mondtam h nem álltam be elé és satuztam
Quote (CyberPunk666 @ Sep 13 2018 01:13pm)
Amúgy ilyenért simán el kellene venni a jogsidat.
Egy bicajjal gurulva elesés is simán lehet komoly törés.
Csak mert téged idegesít, hogy átment a piroson.
Nővel mersz keménykedni.
Kibaszott idióta.
Nagyon tévedsz. Engem 3 napja break checkkelt egy autó, helyszínelő rendőr megmondta h én vagyok a hibás, mert álló autó nem okoz balesetet.
Én csak bekanyarodtam jobbra az uitcába, csak megálltam mintha átengednék egy gyalogost. Ő meg jobbról nekem jött. Ezért is nem angyon vitatkozott, nem beállítam konkrétan elé és satuztam. Hiába nem adtam meg az elsőbbséget, a "balesetet" ő okozta, legalábbis kresz-viszonyban, ami tudom h hülyeség, de így van
Nem csak csajokkal "keménykedek", szarok rá ki nő v nem, mindegyik mellett lelassítok és "megkérem" h legközelebb álljon meg a pirosnál ne legyen fogyatékos, ha nő ha férfi.
És amúgy most sem állt szándékomban h felborítsam a csajt, jó pár métere volt reagálni/megállni, én tényleg csak megakartam állítani és megkérdezni mi a kurva anyámért nem lehet megállni a pirosnál mint az összes többi kibaszott közlekedő
Csak a csaj a csillagokat számolta v nemtom és nekem jött