Quote (Smat @ 17 Feb 2021 12:17)
Dno, lehet hogy megy az 5G mind control mert van egy ismeros aki megkerdezte hogy lenne-e kedvem promozni helyi termekeket a videoimban meg douyinon(mert egy feher ember altal promozott dolgot jobban vesznek a helyiek) es hogy ezt a helyi part finanszirozna en meg nem adtam egyenes valaszt csak ilyen terelest mert nem igazan akarok ilyen komcsi bab lenni(egyenlore)..
Koszi szepen ricsardka..
azzal hogy ilyen szarokat reklamozol nem a partnak adod el a lelked, csak ugy altalaban a kapitalizmusnak
Quote (Smat @ 17 Feb 2021 16:22)
Dno, nyilvan van az a penz amiert csinalnam, de annyit meg ugysem fizetnenek imo.
De ha konkret szamot kene mondani akkor azt mondanam hogy ilyen £2000 font korul lenne per video per termek ami nem annyira elrugaszkodott osszeg ha abbol indulok ki hogy a Huawei £3000+ fontot fizet annak aki tud flyboardozni es engedi hogy bereklamozza a Huawei a cuccokat belfoldon egy ilyen flyboardos videoval.
A masik meg hogy nem vagyok ilyen reklamarc figura imo, bar lehet hogy beleszoknek mert pofazni azt szeretek meg uj cuccokat is szivesen kiprobalok ha van ra lehetoseg.
A kerdes most mar csak az hogy a hunsubon ki mennyiert vallalna ilyen munkat.
nekem az az osszeg soknak tunik igy komolyabb kovetettseg meg hirertek nelkul (feherember youtube csatornaval azert onmagaban nem lehet olyan egyedi)
en nem vallalnek ilyen munkat. nyilvan indokolatlanul sok penzert csinalnam, de kifejezetten nem szeretnek ilyesmivel foglalkozni