Quote (Anarkin @ Dec 13 2022 06:32am)
jelenleg meg semennyire, mivel meg azt a hypeot sem epitik ami D3nal megvolt (skill calculator stb elore publikalva), igy pont nulla dologra tudnam alapozni a hypeot
attol tartok a legjobban h nagyon d3szeru, mar az ugralo dmg dealt szamok is remisztoen copy paste
ettol fuggetlenul megvettem
thx
Itt van még egy friss Llama videó.
Ha jól értettem, akkor lesznek sima affixek, amik lehetnek bármilyen itemen, és lesznek legendary affixek, amik csak legendary, set és unique itemen lehetnek.
Magic item +2 affix maximum
Rare item + 5 affix maximum
Legendary item + 4 affix maximum és egy legendary affix
Set itemek valamivel gyengébbek lesznek a legendary itemeknél (vagy legfeljebb ugyanolyan erősek), és nem az a terv, hogy full set legyen az endgame gear.
Unique itemek teljesen fix affixeket és legendary affixeket kapnak.
Tradelni csak magic és rare itemeket lehet majd, viszont a legendary és unique itemekből ki lehet szedni a legendary affixet --> ebből lesz egy essence, ami viszont már tradelhető.
A legendary essence pedig arra lesz jó, hogy a benne lévő legendary affixet ráteheted egy rare tárgyra.
Ez alapján, ha jól gondoltam végig, a rare itemek lesznek az igazi end-game itemek --> egy szupererős, max affixes rare cucc, amire te rakod rá azt a legendary affixet, amit szeretnél. Sima legendary tárgyhoz képest +1 affixed lesz ugye (4+1 vs 5+1).
Illetve említi még a gamble-t is, amivel állítólag a legjobb cuccok is kinyerhetők lesznek, vagyis a goldnak továbbra is lesz értéke.
Így leírva annyira nem hangzik rosszul, de mivel a Blizzardról van szó, nyilván elbasszák majd ezt is.
This post was edited by -joey- on Dec 18 2022 08:45am