Quote (cowding @ Feb 2 2021 10:59am)
én atm csak érdeklődésképp nézelődtem és y ha inland pesten akarsz lenni akkor az ár/érték az borzalmas, de az ilyen épülő külkerületekben (szigetszentmiklos,dunakeszi,budaörs/keszi, solymár etc) sztem lehet találni 100m2 alap ház mondjuk 2-3x ekkora kerttel (oké, nem tegnap épült szóval kell felujitani) annyiért mint egy pesti panel + babaváró v akármi
de amugy igen, hátszél/tőke nélkül ilyen 40m + felujitás még akkor is elég távoli ha ketten félre tudtok tenni havi 3-500kt
Igen, eleg durva.
Mi is hazat fogunk venni jovore, nalunk szerencsere van sajat lakas amit beszamitanak oneronek.
Ket terv van jelenleg;
A terv, megtartjuk a lakast de jelzalogositjuk, babavaro+csok+lakshitelbol meg lenne a haz. A lakas kiteszi a teljes önerőt nekunk egy ftot nem kell letenni. Ha a lakas az onero akkor 50-60 milla a keret. Mi nem is a varosba szeretnénk hanem az altalad emlitett keruletekben. A lakast kiadnank ez s bevetelel kb havi 200 torlesztot vallalnank be (ezt ugy hha van olyan h nincs kiadva a lakas azer tudjuk fizetni ha muszáj)
B terv, Eladjuk a lakast, a lakas ara+babavaro mar csok nélkül is eleg egy decent hazhoz es akkor nem is kell ujepitesu. Aztan ha megvan a haz akkor gyűjtünk par ev alatt onerot es lakashitelbol veszunk egy lakast mer ugye a gyereknek kell majd egyszer. Ha megvan a lakas kiadjuk es az alberletbol fedezzuk a hitelt.
En nagyon A terv párti vagyok de meglatjuk.