Quote (Vismajor @ Nov 2 2012 11:40am)
De ez kibaszott hazugság, rohadutl nem verem arra, hány nőt dugtma meg életembe, pua sem vagyok, az egészet hunsub találta ki mikor még kb 14 éves voltam
Örülök, hogy ekkora tapló ember vagy, és emellett még kibaszott jó küzdősportos, jó párosítás. Remélem elcsap egy busz.
És abban hol a kritika, hogy "geci ocsmány?"
Te is kibaszottul ronda vagy, még sem posztolgatom a képed a posztjaidr,a meg nem basztatlak vele.
Mindenki postolgatja a képeimet, meg mondogatja, hogy geciocsmány vagyok, mégsem írom be mindenkinek, hogy agyonverlek. És ez azért van, mert én komfortos vagyok önmagammal. Ha te is így lennél a barátnőddel, nem lennél ennyire butthurt. És a legutolsó nős topikba is behánytál egy ilyet (a csinálnád-e olyan lánnyal akinek van valakije) "én már voltam szerető, nem nagy cucc". Hát lolrofl.
Quote (Jancsipapa @ Nov 2 2012 11:31am)
elképzelem ahogy 12 év kickbox - jara sétál az utcán és mindenkinek, aki szerinte ronda odaszól hogy hé hogy lehetsz ilyen kibaszottul ronda
Nem vagyok az a kötekedős fajta egyébként, nem a konfliktus keresése a célom mint egyes embereknek, csak ha valami nagyon böki a csőröm, azt nem tartom magamban, csak azért, mert modortalan.
Quote (tevetava @ Nov 2 2012 11:44am)
ettől még nem kell bunkónak lenni ^^
Jó. Akkor vismajor magyarázza meg miért ilyen nagyon csúnya a barátnője, legyen olyan kedves!
This post was edited by jarabekg on Nov 2 2012 04:48am