Quote (smokingcanrevealhiddenlasertraps @ Jan 20 2021 05:06pm)
jah
mentem volna en is programozonak
ehhez kepest en ugy erzem sehol nem tartok
a munkahelyemen mar 2x felmondtam, mindig mikor felmondtam hozzamvagtak +100k/ho-t, ha maradok, de ebbol meg mindig sok ev meg bpn lakas lesz
most mit csinaljak, mondjak fel harmadszor is?....
nice nyomor
ehelyett mesh mutathatna financial pentidelencet, miert nem segit
mi lett abbol hogy hunsubosok kozott lakast fog kisorsolni
hol a lakasom mate???????
nem Nemetorszagban dolgozol csilliardokert?

Quote (bazdmegmarnemtudom @ Jan 20 2021 11:59am)
de az magaban nem eleg, hogy a csalad segit valamit, ha szarul vagy nevelve / nem erdekel a lakas tema - inkabb elbaszod a lovet masra, akkor mind1 mennyit segit a csalad.
tobb milliot takaritottam meg azon pl, hogy lemondtam az autorol, utazasokrol, meg mondjuk pl nem dohanyzok.
lakhatnek alberletben es akkor lehet allna a haz elott egy auto, es jarhatnek evente 2-3 hetet kulfoldon, de ezt hasznosabbnak talaltam.
Ez eddig oke, de ha segit a csalad az eleg nagy motivacio.
En ahogy elkezdtem dolgozni költöztem is ki otthonrol mert mar nem nagyon birtam idegekkel a minden napi üvöltözest, haverom meg 27 evesen is otthon el, igy kb tizszer annyi megtakaritasa van mint nekem.
Nyilvan en is le tudnek mondani mondjuk a japani utakrol es ugy többet sporolni, de ugy erzem ha felre is raknam minden penzem meg ugy is semmim sincs olyan emberekhez viszonyitva akiknek itt a csaladjuk es segitenek nekik.
Kenyelmes eletem van ezert egy szavam se lehet, de egyelöre nem tudom hogyan lesz sajat ingatlanom, esetleg hogyan vonulok idö elött nyugdijba.